Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Letos jsem poprvé v životě nevolila ani srdcem (nebylo koho) ani rozumem. Řekla jsem si, že to s těmi XY risknu, protože se tváří jako pravý opak těch, kdo mne už zklamali. Možná je to šílený, ale doufám, že jsem udělala dobře, tak úplně bezhlavá a nepromyšlená volba to nebyla.

Netroufám si někomu rozmlouvat jeho názory, ale nevycházím z údivu, že něčí názor si lze koupit lživými a falešnými řečičkami. Uvidíme.

R^:-)

1 0
možnosti
Foto

Jéé, to je sympatický pokus. Teď jsem se od voleb vrátila a říkám si, hlavně to zdravíčko.:-)

2 0
možnosti
Foto

R^máte pravdu že lidé by se měli umět dohodnout i přes rozdílné názory-bohužel kolem sebe stále vidíme opak-vymezují se vůči sobě kvúli politice, náboženství, národnosti oblibě sportovního klubu nebo barvě kůže,8-o

1 0
možnosti
Foto

Je vážně škoda, že si lidi svět takhle divně osedlali. Třeba změknou, až se přiblíží Taxis.:-)

0 0
možnosti

Paní Zdeňko, v podstatě s Vámi souhlasím. Ano, tolerance by měla být všudypřítomná. Tedy i při volbách.

Nikdo není vševědoucí.

Jen snad...k tomu p.s.: kam bych některé politiky po těch letech co jsou v politice, a nic než žvanění neumí poslala, vím naprosto přesně. Bohužel, mají patrně někde vytetované inventární číslo parlamentu, a ne, a ne je vyřadit už jako po životnosti:-))

1 0
možnosti
Foto

Milá paní Marie, tak to jen souhlasím. Vždycky říkám, že to po volbách v parlamentu vypadá spíš jako po recyklaci.:-)

1 0
možnosti
Foto

K78a63r68e58l 87C51a32c95h

20. 10. 2017 13:15

Zlatá slova. Myslím, že byla napsána ve správnou chvíli. Ví nemohu dodat , snad jen že za ně děkuji.

2 0
možnosti
Foto

K62a65r79e15l 19C10a32c31h

20. 10. 2017 13:16

víc (mám blbou klávesnici nebo prsty - stále mi vypadávají písmenka).

0 0
možnosti
MS

Pro mě je volba alibistická. Mám svoje názory, které nezměním a které neoslovila žádná strana. Současná nabídka je něco jako když vám v krámě někdo nabízí shnilé, okurky, shnilé mrkve , shnilé brambory. V této situaci nelze vybírat "menší zlo" protože ze všech nabízených jídel se pozvracíte. Takže pro mě je lepší svůj hlas znehodnotit přímo ve volební místnosti, aby nebyl započten nikam a 100 Kč příspěvek za hlas propadl.

I kdybych se ale rozmyslel a hlas někomu dal, pořád respektuju, že vyhrají ti voliči, kteří mají jinou představu a je jich víc.

2 0
možnosti
Foto

Děkuji Vám, Michale. Přesně tak jsem to myslela.

0 0
možnosti
Foto

Spílat volebním výsledkům je skutečně nesmysl, ale váš následný příměr neberu. Stejně i některé příliš tolerantní přístupy.

Uznávám, že různost občanů samozřejmě znamená i různost názorů. Pokud ovšem někdo je na úrovni snadno manipulovatelného voliče a svým animálním přístupem pomůže na vrchol někomu, kdo pak škodí všem, tak mne to chladným a mírným nepochybně nenechá.

2 0
možnosti
AM

Karma, plně souhlasím, také odmítám elitářské nadřazování nad ty, kteří volí jinak. Zrovna jsem to psal jako odpověď v diskuzi ke svému nejnovějšímu blogu, kdy jsem byl obviňován, že jako vlastenec bych chtěl lidi s jinými názory zavírat či rovnou věšet na šibenice. Naprosto mimo, já ctím demokracii, dokonce jsem pro postupné zavedení maxima prvků demokracie přímé třeba jako ve Švýcarsku, v takovém horizontu, aby si lidé postupně navykli na to, že jsou sami odpovědní za to, co se děje v jejich obci, kraji či státu, a to i tehdy, když nejdou volit či hlasovat v referendu, to je nijak neomlouvá a nemohou pak brečet, že vyhrál někdo, koho fakt těžce nemusejí. A pokud jdu s někým na pivo, hodnotím ho jako člověka, a jestli volí Okamuru, Stropnického, Babiše nebo kohokoli jiného, to neřeším, protože jsem toho názoru, že je špatné spojovat osobní a politickou rovinu. Můžu být dobrý kámoš i s někým, kdo je zastáncem vítání migrantů, i když já jsem odpůrcem masové migrace. O tom je demokracie, respektovat i opačný názor. Ale zas on po mě nemůže chtít, abych to hodil jeho straně, když třeba za ni kandiduje, ale já s její politikou ostře nesouhlasím, to je taky demokracie.

0 2
možnosti
Foto

J94a13k34u25b 59R50o25t65h

20. 10. 2017 12:55

Co to melete? Vždyť vy jste nacionální socialista radikálního střihu. ;-€

3 1
možnosti
Foto

J45a68k18u18b 43R76o21t82h

20. 10. 2017 12:31

Věřte mi, že neznám osobně žádného voliče Babiše, komoušů nebo okamurovských i jiných nacionálních socialistů, s kým bych šel ochotně na pivo. Těžko bych tam mohl u moku hovořit s někým, komu jsou mé hodnoty, i hodnoty, jež vyznává má široká rodina a přátelé, cizí a kdo si s demokracií a humanismem vytírá zadel, byť i tak minimální formou, jako podpora těchto hnusů jedním hlasem při volbách. ;-O

5 0
možnosti
JS

R^:-) viděla bych to na nějaké dobré pívo či kafe bez rozdílu vyznání, Zdeni R^;-)

1 0
možnosti
Foto

J48a75k23u56b 90R27o63t35h

20. 10. 2017 12:32

Já vás čtu rád, ale tady musím zásadně nesouhlasit. Kafíčko a nohy na stole téhle šílenci těžce zkoušené zemi opravdu nepomohou.:-/

1 0
možnosti
  • Počet článků 510
  • Celková karma 32,48
  • Průměrná čtenost 2190x
Jsem spisovatelka, knihovnice, blogerka a žena s hlasitým úsměvem

Facebook: Zdeňka Ortová, BLOG, BLOK, BLOČEK:

https://www.facebook.com/people/Zde%C5%88ka-Ortov%C3%A1/100006730388524

Seznam rubrik