Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

No já nevím, ale na olympiádě hráči z NHL hrát nesměli, ne že nechtěli.

0 0
možnosti
Foto

Samozřejmě, o tom článek je. Že ačkoli na OH hvězdní hráči z NHL hrát nemohli, tak jsme přesto viděli pěkný hokej, výborná utkání a i na našich klucích bylo znát, jak jim na reprezentování záleží. Odmítání repre již na několika MS uvádím k tomu jako kontrast. Zkrátka, když se hraje dobrý hokej, není až taková tragédie, že NHL soutěž nepřerušila a hráče na OH neuvolnila. Olympijský hokej byl prostě fajn a byla radost na něj koukat až do výborného finále.

0 0
možnosti

Souhlasím. To, že jsme byli zvyklí léta, že byli na bedně, neznamená, že to máme předplacené.

A čtvrté místo na světě není ostuda.

1 0
možnosti
Foto

Děkuji za rozumný názor. R^

1 0
možnosti
MB

Není sebemenší důvod naše borce velebit, či zatracovat. Umístění, zcela odpovídá kvalitě našeho hokeje. My můžeme kohokoliv porazit - nikoliv však, opakovaně porážet ! Vedle štěstí, jde o systém - ten pak potvrzuje, že ta kvalita není doma, ale za mořem. I tak je smutné, že pouze Voráček a Pastrňák jsou, v Top 100 bodování. Pro zajímavost , na Olympiádě nastupuje 23 mužů. V NHL je 422 Kanaďanů, 246 Američanů - Jinými slovy řečeno - Dostavily se vlastně okrajové reprezentace - Farmářské týmy ! Ani potom, nejsme schopni se prosadit. Není to věc jednotlivců - jde o systém. Ten začíná u mládežníků, kdy otcovy prachy rozhodují, zda jeho kluk bude hrát. Pokud se mu to podaří - odchází ! Ve stejné situaci je kopaná ... Problém je složitý a v podstatě neřešitelný. Čas od času se okolnosti sejdou a pak vznikne Nagano. Letos jej prožívají Němci. V součtu uvedeného, je vlastně 4 místo obdivuhodné ... :-)

1 0
možnosti
Foto

Dobrý názor! Děkuji Vám za něj. Já jsem hlavně spokojená s tím, že i když letos na OH nemohla hrát hokejová špička, přesto se hrál pěkný hokej a viděli jsme spoustu kvalitních a divácky lahodných zápasů. Právě skončené finále je toho důkazem.

1 0
možnosti
Foto

Já se nezlobím ani za výkon ani za výsledek. Je to sport a tak to člověk musí takto prostě brát. Co mě ale vytáčí jsou hloupé kecy sportovců, zde tedy hokejistů, po neúspěchu. Prý jsme Rusáky přehrávali ale prohráli jsme. Ono přehrávat někoho znamená, být schopen dát alespoň gol. Anebo umět využít přesilovku. Nebo tvrzení, že jsme měli tým na zlato. Proč jej tedy nemáme? Chtělo by to naučit se přijmout prohru ale i výhru. Uvědomit si, že když dnes vyhrajeme, neznamená to, že jsme

vládci vesmíru ale že jsme prostě tentokráte uspěli. A často i s přispěním štěstí. Protože to ke sportu patří.

1 0
možnosti
Foto

Ano, i s tím se dá souhlasit. Pokud bych mohla připojit jen jedno povzdechnutí, konkrétně k zápasu s Ruskem: když na ruského brankáře neplatí takové množství střel po ledě, což zkusit alespoň jednu pod vingl?:-)

0 0
možnosti
Foto

Je sice pěkné, že hráči reprezentovali naši zemi, ale že by hráli nějak extra dobře se zase říct nedá. Zlobím se za jejich špatný výkon, který mohl být mnohem lepší.

0 0
možnosti
  • Počet článků 512
  • Celková karma 31,83
  • Průměrná čtenost 2182x
Jsem spisovatelka, knihovnice, blogerka a žena s hlasitým úsměvem

Facebook: Zdeňka Ortová, BLOG, BLOK, BLOČEK:

https://www.facebook.com/people/Zde%C5%88ka-Ortov%C3%A1/100006730388524

Seznam rubrik