Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ND

Ale ne, já vím, jak je někdy nadsázka těžko pochopitelná, hezký den a řetězu z barevných lepících papírů zdar;-D

1 0
možnosti
Foto

Kdepak, já jsem, Naďo, vděčná za postřeh. Taky jsem hned pozměnila perex, aby líp korespondoval s textem. A teď už mizím, jdu si lepit ten řetěz :-)

0 0
možnosti
Foto

mašličky jsou ještě v pohodě:-)

co kdyby ho napadlo zatloukat do nábytku hřebíčky?;-D

1 0
možnosti
Foto

Cha, kam se hrabou hřebíčky na hru na čistotu. Jeden prcek babičce při hře na pořádek vymydlil sprchový kout kostkou mýdla. Co se stalo, když tam večer vstoupila, si umíme představit. Ano, vstoupila a jela, auuuu.:-)

1 0
možnosti
NM

...jednoznačně se nejlépe vychvává "cizí" dítě....

1 0
možnosti
Foto

Kdepak, výchova je tak nesnadná záležitost, že si na "své" musí každý najít fintu sám. A radit cizím, ouuuu, to fakt nedoporučuju.:-)

0 0
možnosti
ND

Malinko tomu nerozumím, prvňáček byl v bytě sám, nebo nikdo nebyl schopen mantinely nainstalovat, nebo při jeho odchodu dat do pořádku jeho tvůrčí činnost? Bylo štěstí, že prvňáček neobjevil malířské olejové barvy, myslím, že maslicky byly ještě Ó.K. A vůbec, koho napadne nakupovat maslicky? Takový prvňák už by mohl lepit z barevných papírů řetěz.,;-D

0 0
možnosti
Foto

A jejda, tak to jsem to zřejmě špatně napsala. Celý miniblog měl být humorný a mělo být zřejmé, že je to všechno napsané v nadsázce hlavně kvůli pointě: příště koupit mnohem míň mašliček.

Jinak kamarádčin vnouček je hrozně fajn, zabaví se i s málem, nepotřebuje ani žádné drahé hračky, on zkrátka stále něco vynalézá, koumá, stačí mu tři drobnosti a vydrží si s nimi hrát celé odpoledne, je prostě zlatej. Ty mašličky byly jen ojedinělý úlet, měl prostě takový zdobící nápad:-).

Účelem blogu je to, že na všechno se dá podívat z různých úhlů. Můžeme při každé prkotině dumat o správné výchově, ale taky si sednout, zasmát se tomu a říct něco vtipného. Hlasuji pro to druhé.:-)

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS