Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

J17a59n 15K66o84z92á63k

16. 4. 2018 23:58

Děkuji za krásný blog. Mám 2letou vnučku a musím si dávat pozor, aby při pohybu v trenýrkách se nestalo nějaké nedopatření. Její zvědavost je tak krásně přirozená.

1 0
možnosti
Foto

Ano, to je snad nejroztomilejší, ale taky nejzvídavější věk. Člověk by si měl ty dětské otázky zapisovat a vnoučatům je za dvacet let přečíst.:-)

0 0
možnosti
Foto

Děkuji, Jitko, a příjemný den Ti přeji!

0 0
možnosti
BM

Dva malí nazí chlapci a děvčátko na pláži staví hrady s písku. "Ty hele ona nemá pindíka", říká chlapec tomu druhému, ten druhý odpoví, "to víš ženský, všechno zničej".

2 0
možnosti
MS

To vám bylo takhle krátce po válce, na pískovišti si hráli tři malé děti, dva chlapečkové a jedna holčička. A jak bývalo zvykem, tak byli bosí po celém těle. A najednou ten jeden chlapeček se zadíval pozorněji na tu holčičku a začal se smát: "Jé, jé, hele, ona nemá, ona nemá ..." A ten druhý chlapeček mu povídá: "Ty jsi ale hloupej, ona je z pohraničí a tam za války o všechno přišli ..."

1 0
možnosti
JB

J41a96n 80B30u53r35i50a86n

16. 4. 2018 13:43

Víte, mě spíš tak nějak zarazilo, že se o tom, jak to mají kluci, ta holčička dozvěděla až ve školce. Tedy ve třech, čtyřech či snad pěti letech.

0 0
možnosti
Foto

No, já bych to za žádný nešvar nepovažovala. Jestli nemá bratříčka a nechodí tatínka šmírovat na WC, mohly jí drobné rozdíly dosud unikat. Ve třech letech tyto informace k ničemu nezbytně nepotřebuje. Řekla bych, že v tomto věku nemá páru ani o tom, kde má ledviny a žlučník. ;-D

2 0
možnosti
DP

R^:-)Něco podobného sem zažil před léty u nás v sauně. U nás na Severu je zvykem, že v sauně jsme jak nás Bůh stvořil, samozřejmě jsou oddělené sauny pro muže a ženy. Pokud se někdo cítí stydlivě, tak je dovoleno omotat si čistý ručník kolem beder, ale to tady skoro nikdo nepraktikuje. Ale je výjimka z pravidla v mužské sauně jenom muži a v ženské jenom ženy - pokud je jeden z rodičů sám se svými malými děti (předškolního věku) tak si můžou vzít sebou do sauny dítko či děti "opačného" pohlaví. A tu do sauny, kde sem se škvařil i já, vešel tatínek se svými dvěma ratolestmi - syn asi tak 5 let a dcerka kolem 4. Samozřejmě všichni nahatí. No a dcerka se podívá po těch mužských naháčích, pak po bratrovi , pak ukáže na bratrův "přívěsek" a ptá se, jé, tati, a proč já to nemám, když to mají všichni ostatní? To samozřejmě vytvořilo úsměv na našich tvářích, tatínek se ale nedal vyvézt z rovnováhy a děl: No jo, ty jsi holka a holky to tam mají trochu jinak (další úsměvy ostatních). Načež dívenka - a proč to mají jinak? Já bych to chtěla mít taky, když to všichni ostatní mají. To už sme se nemohli ubránit smíchu, tatínek řekl: To se musíš potom zeptat maminky, ona ti to jistě ráda vysvětlí. Holčička našpulila rty, bylo vidět, že není s tatínkovou odpovědí spokojená, ale pak začala cítit horko sauny a hovor se ztočil jiným směrem a tak tatínek si konečně mohl oddychnout. ;-D

2 0
možnosti
Foto

R^Děkuji, moc pěkné, tomu říkám horká rodičovská chvilka. Možná v soukromí by se s tím tatínek popasoval ještě líp, ale před publikem, to je o nervy. ;-D

1 0
možnosti
DV

D86a81v79i76d 91V13l30k

16. 4. 2018 11:03

Je to je fajn v tý politice takový hezký blog.

3 0
možnosti
Foto

Děkuji. Ano, cítila jsem, že dětinského je tady sice spousta, ale chtělo by to taky něco dětinského, aby v tom hlavní roli hrály skutečně děti. ;-D

2 0
možnosti
Foto

Jako náhodný čtenář - nezvládám už mnohé - hlásím pobavení a přeji zábavný nový týden!!:-)

1 0
možnosti
Foto

Moc děkuji. Doufejme, že týden bude inspirativní.:-)

0 0
možnosti
MB

Kluci to mají fakt zařízeno dobře ! Je jaro, plížím se po zahradě s ženou. Tu bez problémů přistoupím k plotu, odlehčuji si a kochám se. Ptám se ženy - Ty nejdeš k plotu ? ... (Pravdu mega výhoda, mj., čím starším, tak už ani člověk nepohoršuje ) ! ... :-)

1 0
možnosti
Foto

Děkuji a pěkný večer Vám přeji :-).

0 0
možnosti
  • Počet článků 509
  • Celková karma 32,64
  • Průměrná čtenost 2195x
Jsem spisovatelka, knihovnice, blogerka a žena s hlasitým úsměvem

Facebook: Zdeňka Ortová, BLOG, BLOK, BLOČEK:

https://www.facebook.com/people/Zde%C5%88ka-Ortov%C3%A1/100006730388524

Seznam rubrik