Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

mám na to svoji metodu:-):-)

0 0
možnosti

Ta předložka v nadpisu je nadbytečná a trochu způsobuje i trhání uší. :-)

0 0
možnosti
Foto

R^ Přidala bych povinně k vodě ještě vanu a ležela bych v ní celý den.;-D

1 0
možnosti
Foto

Soni, i na nádraží? ;-D

A teď bez legrace, já bych se taky naložila, a pak bych si v té vaně četla, zpívala... no a dodržovala ten pitný režim:-).

0 0
možnosti
Foto

;-D Zdeňko, musím se jít napít ;) abych nemusela hrát na cokoliv. :))

1 0
možnosti

Ale nejezdete nikam autem, aby vam nemuseli zastavovat.;-D

1 0
možnosti
Foto

R^na klavír jsem chodila několik let ale už dlouho jsem si nezabrnkala-zato na nervy brnkám lidem každou chvíliR^;-D a s tím čajem je to pravda-beduíni na poušti pijí teplý mátový čaj a pak se tak nepotí jako když si dají něco s ledem-nechápu:-/

1 0
možnosti
Foto

Aha, teplý mátový, tak to jsem nevěděla. Vždyť člověk má v tom parnu takový přirozený pocit, že nic teplého nepolkne, prostě si tělo o chladný nápoj říká samo. Ale věřím, že tihle přírodní lidé to mají za staletí vyzkoušené a vědí své. Děkuji za praktickou poznámku, LibuškoR^:-)

0 0
možnosti
Foto

Sice jsem kdysi dávno chodila asi dva roky do hodin klavíru, ale raději budu dodržovat ten pitný režim, než bych kolemjdoucím ničila hudební sluch.;-DR^

1 0
možnosti
Foto

Pavli, člověk nemusí být hned Rubinstein, aby mohl ostatním zabrnkat. Dva roky průpravy, to je tak akorát. Na dalším blogerském srazu budu vyžadovat ukázku:-)

1 0
možnosti
Foto

Sluší ti to u klavíru a s tím pitným režimem se potýkáme všichni hezky po svém, například my s "babincem" jsme zaskočily na jedno orosený. Bylo to skvělý;-DR^

1 0
možnosti
Foto

Jitu, už slovo "orosený" se mnou dělá divy. Správně na to, holky, jdete!!!R^:-)

0 0
možnosti

Zdeni, opět jste mě pobavila, jen jste dlouho neměla diskusi (předpokládala jsem, že šlo o technošotka) a pak jsem se už zabavila dodržováním pitného režimu svého i nejmladšího synka. Poslušně hlásím, že u mne mmt vládne tibi kefír a voda šmrncnutá doma dělanou šťávou nebo okurkou. No a ten zmrzlej meloun :-). Mějte se prima a karmaR^

1 0
možnosti
Foto

Milá Dášo, fakt to byl nějaký technický skřítek, nahlásila jsem ho a diskuzní tunel byl proražený:-)

Sakra, tu okurkovou limču bych si taky mohla udělat. Letos jsem na ni chodila v pravidelných intervalech v Praze na knižním veletrhu. Možná by se dalo říct, že jsem za knihy i za okurkovku utratila podobnou částku:-)

0 0
možnosti

Vy mě vždycky pobavíte. A víte, že ve vedrech je nejlepší horký čaj a vývar? Studené nápoje zvyšují žízeň a vývar doplňuje vypocenou sůl.

1 0
možnosti
Foto

Děkuji:-). Jak tak čtu Vaši poznámku, tak jsem si vzpomněla na tatínkova kamaráda. Jezdil na montáže do ciziny. Jednou se vrátil z nějakých tropických končin, kde byl snad 2 roky a vyprávěl, že tam v horku pili teplý čaj. Hrozně jsem se tomu divila a už jsem na to málem zapomněla, no je to už nějaký ten pátek:-).

0 0
možnosti
Foto

Vždycky se potrestám. V práci pít moc nemůžu, ale jakmile dojedu domů - za trest sejdu do sklepení, na 7. schodu je Bernardův sváteční ležák. Trestuhodně jej vyzunku na jeden zátah. Pak si uvědomím svůj prohřešek a otevřu další. Tím se vykoupím.

Karma R^

2 0
možnosti

U nas je i na prvnim schodu prilis teplo.tak neekologicky vyndavam z chladnicky vzdy nejaky lezak.

1 0
možnosti
  • Počet článků 508
  • Celková karma 32,80
  • Průměrná čtenost 2199x
Jsem spisovatelka, knihovnice, blogerka a žena s hlasitým úsměvem

Facebook: Zdeňka Ortová, BLOG, BLOK, BLOČEK:

https://www.facebook.com/people/Zde%C5%88ka-Ortov%C3%A1/100006730388524

Seznam rubrik