Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Je Zdeni, jak já byla nervozní z našeho srazu (blogerů)... Zrušila jsem ho a pak ho zase "vzala na milost" :) Někdy si člověk nevěří a pak to dopadne dobře.

Chválit je dobré, ale nesmí se to přehánět. Zdeni moc ráda tě zase uvidím příští rok. Taky jsem onehdy psala jednomu skvělému spisovateli. A? Jojo, dopadlo to dobře. ;-)

Krásně se čteš. R^

1 0
možnosti
Foto

Milá Bohunko, i já Tě na příštím srazu moc ráda uvidím a snad bude i víc času na popovídání.

A děkuji Ti za pěkná slova!!!V

0 0
možnosti
Foto

Děkuji a posílám usměvavý pozdrav:-)

0 0
možnosti
LP

Jedna historka ze života. Pracoval jsem v US firmě jako podpora evropských uživatelů počítačového zpracování, které jelo v USA. V naší expedioci došlo k problému, nedaly se tisknout čarové kódy na balíčky se zbožím. Udělal jsem vše, na co jsem měl oprávnění, ale problém trval. Tak jsem se obrátil na podporu, kterou jsem měl v Manile na Fiipínách. Poslal jsdm tam mail s popisem problému a za 7 minut (!!!) přišla odpověď. "Zkuste to, mělo by to fungovat!" Opravdu to fungovalo! Tak jsem se zeptal, v čem byla chyba a jak to, že to tak rychle opravili. Odpověděli, že už se jim to jednou stalo, že se pokazil soubor na serveru a že požádali manažera servereu, ať dá na ten soubor automatickou kontrolu. Ještě jednou jsem jim poděkoval a svému šéfovi a manažerovi toho serveru jsem poslal mail, jakou máme vynikající podporu v Manile, že nám za 7 minut vyřešili problém.

A od obou chlapů jsem dostal téměř stejnou odpověď: "Děkuji, že sis našel čas, abys pochválil práci někoho jiného!"

1 0
možnosti
Foto

No to je krásná příhoda!!! Děkuji Vám za ni, určitě nebudu jediná, koho potěšíR^

0 0
možnosti
VN

Pěkný povídání o děkování , také o knížkách a o čtení... R^ Děkuji ....R^

1 0
možnosti
Foto

Také děkuji - za zastavení, za milá slova i za pěkný den, který dneska tím pádem obě budeme mít:-)

0 0
možnosti
VV

Ano, lide si odvykli. V zahranici bezna otazka cisnika odnasejiciho prazdne talire, zda vam chutnalo, je v teto zemi opravdovou vyjimkou podobne jako sluvka dekuji a prosim. Ale zato vam snad kazdy popreje mejte pekny den.

1 0
možnosti
Foto

Já děkuji i dětem v knihovně a jemně je směruji, aby to bylo oboustranné. Snad i proto se tu cítí dobře.:-)

0 0
možnosti
Foto

J92a83n 30Š11i69k

5. 8. 2018 15:50

Jak je to jednoduché, tak proč je dobrého slova tak málo? Moc Vám děkuji za článek a za připomenutí, že jsem chtěl někoho pochválit už před měsícem a ještě jsem tak neučinil. A Vás chválím taky. Proč je tady tak málo podobně hezkých článků? Hezkou neděli paní Ortová

1 0
možnosti
Foto

Děkuji, pane Šiku! Stále říkám, že každého nevysloveného pěkného slova je škoda. Zajímavé je, že slova, která ubližují, vypouštějí lidi mezi ostatní tak snadno a z laskavých jako by měli strach. Člověk by se měl víc obklopovat těmi, kdo to mají naopak.:-)

Pěkné odpoledne Vám přeji!

0 0
možnosti
PZ

Ke čtení Vašeho blogu jsem si uvařila kafíčko a opět mi mimořádně chutnalo. Kafe, ale hlavně čtení. Tak Vám za blog děkuji. I za ty předchozí. Dobře se čtete, hladíte po duši. Přeji pěknou neděli a na shledanou u dalšího čtení:)

2 0
možnosti
Foto

Moc Vám děkuji a také se těším čtenářsky na viděnou!:-)

A na jaké kávě si pochutnáte Vy? Na poctivé, nebo taky ředíte jako já?:-)

0 0
možnosti
AL

Poctivě děkuji, nadšeně chválím a dávám zde pravidelně karmu.

Snad je to v pořádku.

:-)

1 0
možnosti
Foto

Děkuji a zdravím Vás! Je fajn, když se i zde tímto způsobem můžu setkávat s milými lidmi. Já si toho na mou duši moc vážím a jsem za to ráda!

Užijte si příjemné odpoledne!:-)

0 0
možnosti
VV

Vase blogy se mi moc libi. Jsou psane tak lidsky a s humorem, ze ani ty nejvetsi skeptiky nenapadne se sem prijit pohadat.

Dekuji.

2 0
možnosti
Foto

Děkuji moc! Máte pravdu, že mi tu ještě žádné hádací orgie nevypukly, jen drobné výměny názorů. Snad je to i tím, že moje témata nechávají půtkaře a škarohlídy chladnými:-).

0 0
možnosti
Foto

R^ Děkuji za pěkné počtení a dobrý tip na knihu, mám k dispozici ještě dost financí na doplnění knižního fondu naší knihovny, můžu čtenáře potěšit něčím zbrusu novým:-).

Co se týká chválení: stejně tak těžké jako pochválit, je pro někoho pochvalu přijmout, pro mě samotnou možná těžší, ale učím se;-), o pochvalách, jak je vnímám, napsala jsem už dříve článek (únor 2017).

1 0
možnosti
Foto

I já děkuji! A článek si s chutí vyhledám.

Knížka je to skutečně pěkná. Pozvala jsem autorku k nám na besedu a obecenstvo bylo nadšené. Michalka Jendruchová je navíc vystudovaná herečka, tak její autorské čtení mělo opravdu úroveň. Krásné odpoledne přeji!

1 0
možnosti
  • Počet článků 510
  • Celková karma 32,12
  • Průměrná čtenost 2190x
Jsem spisovatelka, knihovnice, blogerka a žena s hlasitým úsměvem

Facebook: Zdeňka Ortová, BLOG, BLOK, BLOČEK:

https://www.facebook.com/people/Zde%C5%88ka-Ortov%C3%A1/100006730388524

Seznam rubrik