Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ráda se prehrabuju v minulosti. Fotky z dětstvi mi přijdou jako nedávno pořízené....

Krásný blog... Jako vždy. R^

0 0
možnosti
VN

Já mám nejradši fotografie z dětství které : jsou černobílé, jsou velmi malé, je jich hodně... jsou foceny stařičkým fotoaparátem - takovým shrnovacím ... Jsou tam foceni, všichni naši příbuzní .... fotky už jsem dlouho neprohlížela, jen asi před rokem, když jsem třídila ještě nějaké fotky pro dceru ...

Na fotky nemáme čas, neb se zabýváme dnešní technikou... Maminka má nový telefon, něco ji vysvětlil vnuk, něco můj bratr... no a já včera u ní strávila čas studiem a pak vysvětlováním, kde najde nepřijatý hovor, a jak odstraní blikání spojený s nepřijatým hovorem ... no fuška.... na fota není čas ... ;-D R^

1 0
možnosti
Foto

To máte pravdu. Však kdybych neměla ten přísný klidový režim kvůli zlomené noze, asi bych se v tento čas taky do prohlížení starých fotek nehrnula. Ale když už člověk ten šuplík otevře, pak nejde přestat.:-)

0 0
možnosti
Foto

Váš blog se nedá minout, nečíst Vás...je hřích;-). U mě je to s fotografiemi obdobně jako s životními etapami, v období spokojenosti se sama sobě líbím a naopak. Moje pro mne dříve trapná fotografie, když mi bylo asi osm s kyticí, v bílých krajkových šatičkách a sestřih zcela na kluka (stejný s bráchou...) mi připadá jednou z těch nejkrásnějších :). A kila navíc, ano, dnes mám a dobře mi v tomto udělal nedávno tento článek https://www.maminka.cz/clanek/andrea-togel-kalivodova-cim-jsou-plavky-barevnejsi-tim-lepsi?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu&fbclid=IwAR04ZSs4qc6Es_llUbVbFGZhBs0xnKbSCwzq4xZ0kAPUq1ncoX6ZGM73NUU. Ale koho občas nepoznávám, je ta tvář v zrcadle v koupelně, když si vezmu brýle;-D. Díky moc, přeji Vám, Zdeni, krásnou neděli a nejen tu... R^

1 0
možnosti
Foto

Milá Olinko, děkuji, to jste napsala výborně! A s chutí jsem si přečetla i doporučený článek. Paní Kalivodová je krásná žena a všechna kila jí moc sluší! Přeji Vám příjemný den a těším se tu na viděnou zase někdy příště!:-)

1 0
možnosti
Foto

R^ O spoustu starych fotek jsem prisla. Ale tech par co mam si cas od casi prohlizim rada.

1 0
možnosti
Foto

Já mám na těch starých záběrech ráda, že mi k nim vždycky vyskočí nějaký příběh s nimi spojený. Člověk se pak nestačí divit, na co všechno si najednou vzpomene.:-)

0 0
možnosti
Foto

Miluji atmosféru, kdy s rodinou zasedneme ke krabici plných fotek. To jsou vzpomínky a zážitky. To přehrabování a hledání starých časů má prostě své kouzlo.

A Tobě to moc slušíR^V

1 0
možnosti
Foto

Vždycky je pěkné, když jsou ti mladší překvapeni, jak jejich rodiče a prarodiče vypadali, když byli v jejich věku, prostě že taky byli mladí a slušelo jim to.

Taky se, Jitu, divím, že jsem nevypadala nejhůř, i když tehdy jsem si to nemyslela;-D.

1 0
možnosti
MB

Kouknu na své staré fotky a jsem spokojená, prostě tak šel život, tak měnil mou figuru i tvář. Existuje jediná výjimka, fotka, ke které nemám chuť se hlásit, fotka z mého občanského průkazu. Té paní na téhle fotce se skoro bojím.

1 0
možnosti
Foto

Nepřejte si, Martinko, vidět tu moji průkazovou fotku. S tou bych na veřejnost tedy nešla;-D.

0 0
možnosti
VF

Naštěstí jsem nebyla krasavice, tak jsem o moc nepřišla. Dokonce jsem dnes bohatší o několik kg.

Náš rohatecký parádní kroj svobodných děvčat z nás dělal princezny. Jmenuje se pantlík a na nádherně vyšívaných pantlích je věneček s korunkou. Díky pantlíku a čepci pro vdané ženy jsme všechny byly krásné. Podívejte se na kroje z Rohatce.:-)

1 0
možnosti
Foto

Věruško, děkuji Vám za tip na prohlédnutí rohateckého kroje. Našla jsem si ho na internetu a je skutečně parádní!!! Ty nádherně naškrobené sukně. A děvčatům opravdu moc sluší.R^

1 0
možnosti
IM

V něčem jsou ty tvé fotky (starší, dnešní a věřím, že i zítřejší) stejné. Je na nich žena, která má ráda život. :-)R^

2 0
možnosti
Foto

Děkuji, Ivanko. Jestli je to z toho mého kukuče alespoň trošku znát, pak jsem za to moc ráda!:-)

1 0
možnosti
Foto

Já už se bojím i dnešních fotek, protože na nich vypadám líp než zítra. :-)

7 0
možnosti
Foto

No to jste napsal skvěle.;-D;-D;-D Určitě to není pravda;-), ale pobavil jste mě moc!

0 0
možnosti
Foto

Nebojím. Vypadám totiž pořád dobře,akorát o 15 kilo větší;-D

1 0
možnosti
Foto

Šárinko, když je to jen 15 kg, to je ještě v životní toleranci. Prostě jsi o 15% hezčí!;-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 508
  • Celková karma 32,80
  • Průměrná čtenost 2199x
Jsem spisovatelka, knihovnice, blogerka a žena s hlasitým úsměvem

Facebook: Zdeňka Ortová, BLOG, BLOK, BLOČEK:

https://www.facebook.com/people/Zde%C5%88ka-Ortov%C3%A1/100006730388524

Seznam rubrik