Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LI

Naposledy jsem si toho odnášela víc, než "před" zabalila, ale ne, že bych něco "sbalila", donášel manžel;-D

1 0
možnosti
Foto

Ano, to jsou ta rizika návštěv.:-)

Vzpomínám, že jsem jednou ležela na pokoji s paní, která si šetřila pečivo (bývalo k odpolední svačině) domů pro králíky a drůbež. Pacientky z ostatních pokojů jí v tom pomáhaly, takže paní odjížděla z nemocnice pěkně napakovaná.:-)

1 0
možnosti
Foto

Tak obyčejný zamyšlení, přitom tolik důležitý :-) A ty jsi prostě velmistr na tyhle postřehy, který pak umíš tak úžasně jemně a vtipně nacpat do řádků. No a Nelinka mě taky rozebrala - to nemá chybu !!! :-)

2 0
možnosti
Foto

Jéé, děkuju, Danulko! Však ony tyhle zdánlivé drobnosti ovlivňují člověka víc než působení výsledků senátních voleb na skleníkový efekt.:-)

0 0
možnosti
IL

Jakmile mam balit, at je to kamkoliv, tak jsem take ve stresu. Potom se divim proc jsem si zabalila nepotrebne veci a ty potrebne nechala doma. Vam, Zdeni, preji brzke uzdraveniVVV, abyste mohla co nejdrive tancovat. R^R^R^

1 0
možnosti
Foto

Moc Vám, Ivanko, děkuji. Už se těším, až budu moct trénovat kankán.:-)

0 0
možnosti
Foto

To ti Zdeni neřeknu nebo jsem vždycky v takovém stresu, že ani nevím co do té tašky házím. Naštěstí to zatím není často. Naposledy to bylo loni na deset dní na kapačky to byl pořádný bágl. Ale tam oni s tím počítají jsou tam skříňky. A co teprve balit do lázní a v zimě. ;-D

1 0
možnosti
Foto

Jo, do lázní je potřeba věcí. Měla jsem pudy tam letos zakončit trek, ale to fakt nejde.;-D

0 0
možnosti
Foto

Moje kočička Betynka si často vyhrazuje právo (marně!) při nějakém odjezdu "bydlet" v mé cestovní tašce. Vůbec jsem si nedovedl představit, co by se dělo v případě jejího pronesení do nemocnice. Po dnešní příhodě, kdy jsem dvakrát musel odejít od své snídaně a dvakrát doplňovat na chleba plátkový sýr a salám, které zatím zmizely v kočičím žaludku, už vím. :-)A počítám, že asi by byla odebíraná daň z jídla i spolupacientům.:-P;-D. Díky za hezké čtení! R^Karma

1 0
možnosti
Foto

Děkuji Vám, Otakare! Kočičky jsou v tomto velmi důmyslné. Kamarádčina kočička se umí krásně zahrabat až na dno tašky a je neviditelná. :-)

1 0
možnosti
Foto

R^R^R^ Velká karma za tohle téma tolik výstižné postřehy. Nelinka na konci a její věrnost mě dostala V

Nemocnice a pobyt v ní je pro mne silné téma, důvodů mám víc. Bral bych knihy, plus cokoliv, co mi umožní zůstat ve vztahu s mými blízkými doma /takže asi telefon/

Na pobytu v nemocnici je zvláštní jedna věc. Převlečením do "nemocničního mundúru" člověku hrozí, že ztratí část své lidské identity. Občas se potom i personál tak chová: odosobněně, spíše jako ke kusu, k "pacientovi", atd. Tedy, asi by měl člověk do nemocnice vzít "sebe sama" v rozumném, pozitivním smyslu.

3 0
možnosti
Foto

Milý Marku, Vaše báječná odpověď mě doslova nadchla. Ano, přesně tak to vnímám i já.R^

Jinak já si do nemocnice vozím i svůj humor, což jsem v blogu nezmínila, aby to nevypadalo, že si o sobě myslím, že jsem vtipná.:-)

V dalším blogu se chystám uveřejnit větu, kterou jsem odbourala tři lékaře na operačním sále. V tu chvíli jsem byla opravdu jen sama sebou.:-)

2 0
možnosti
Foto

U balení si vždycky přeji, aby už nastalo vybalování-doma;-)Držím palce a věřím ve zdárný průběh i výsledekVR^

1 0
možnosti
Foto

Děkuji Ti, Jitu! Fakt je, že tentokrát jsem hodně rozmýšlela nad nemocničním úborem, protože bylo v ty dny hrozný vedro a pekla jsem se zaživa i v letní noční košili.;-D

0 0
možnosti
Foto

Kromě věcí, které jsi vyjmenovala, jsem si nesla vždy do nemocnice i odhodlání, že tam zůstanu jen nejnutnější dobu a pak tradá domů a pak už bude vše jen lepší a lepší!

R^R^:-)

5 0
možnosti
Foto

Tak to je ten nejlepší přívažek do zavazadla. Pavli, do nemocnice umíš balit fakt užitečněR^:-)!

2 0
možnosti
AL

Jak jsem viděl tu Vaši nohu oteklou, rozřezanou a zašitou a kdybych nevěděl co se stalo, tak bych si myslel, že jste surfovala a napadl Vás žralok! :)

Snad už těch zubařů, injekcí, rentgenů a doktorů bylo dost.

Děkuji za článek.

:-)

2 0
možnosti
Foto

Já děkuji Vám!!! Se žralokem jste mě tak pobavil, že se bytem zase rozléhá můj hlasitý smích. R^;-D

1 0
možnosti
Foto

R^Ve spitale jsem uz nebyl, ani nepamatuju. Ale kocky bych si asi vzit chtel, akorat, ze se to nesmi a ony samy by na to ani nepristoupily:-)

Mimochodem, Zdeni, jak je, jak probiha cas ponemocnicni?:-)

1 0
možnosti
Foto

Milý Jene, upřímně Ti přeji, abys byl nemocničních zážitků i nadále ušetřený.R^

Pooperační doba je zatím stále nechodící, ve čtvrtek mě čeká vyndání stehů a kontrolní rtg, tak se nechám překvapit, co tam bude vidět.

1 0
možnosti
  • Počet článků 510
  • Celková karma 32,49
  • Průměrná čtenost 2190x
Jsem spisovatelka, knihovnice, blogerka a žena s hlasitým úsměvem

Facebook: Zdeňka Ortová, BLOG, BLOK, BLOČEK:

https://www.facebook.com/people/Zde%C5%88ka-Ortov%C3%A1/100006730388524

Seznam rubrik