Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

J33a21n 94L17u13n98g36a

11. 3. 2020 11:48

To není žádná lumpárna, to je normální a bude to pokračovat do té doby, dokud to nevyřeší kompetentní orgány dané soutěže. Pokud by do těch Vítkovic dojeli KV kompletní a hráčí utkání jen tak odchodili a prohráli třeba 9:0, tak by to bylo v pořádku. Hráči prostě neměli motivaci, nebo naopak se šetřili na budoucí play off. Je úplně normální šetřit se tam, kde se nemusí zbytečně vynakládat energie. Správně by se měla každá soutěž hrát tak, aby se v bojích o záchranu nebo postup rozhodovalo jen mezi zainteresovanými mužstvy a ne někde jinde. A to se dá udělat. Chyba je tedy v organizaci konce soutěže.

0 0
možnosti
JP

Ten konec byl celý lumpárna. Poslední týmy náhle vítězily nad čelními....Snad jen Liberec si zachoval kredit.

0 0
možnosti
RB

Pro ony juniory to mohl být životní zápas. Hrát extraligu je prostě nezapomenutelné. Ks, jindy mají dostat šanci mladí, než ve chvíli, kdy "o nic nejde"?

Postup KV byl naprosto v pořádku a legitimní. Smekám klobouk před trenérem, který dal mladým šanci. Jen více takových a třeba nebudeme v mezinárodních srovnáních tahat v budoucnu za kratší konec.

1 0
možnosti
Foto

Pane Bergere, vy opravdu nevidíte ten rozdíl? Je správné dát mladým šanci, když o nic nejde, to je samozřejmé, musí se otrkat a něco velkého zažít, ale ono o něco šlo. Šlo dokonce o něco hodně důležitého k čemu se upíraly oči nejednoho hokejového fanouška. Vítkovický soupeř potřeboval vyhrát, aby nemusel v posledním zápase základní části bojovat o udržení v extralize. Nešlo o Vary, ty měly postup dávno zajištěný. Avšak tím, že postavily mužstvo, které nemělo na výhru ani vzdálenou šanci, jednoznačně darovaly záchranné body svému soupeři. Vary už tak mohly učinit o zápas dříve, protože to jim už také o nic nešlo, mohly své opory nechat odpočívat a dát šanci úplně těm samým mladíkům, které postavily proti Vítkovicím, ale tam 14 juniorů na led neposlaly. A do následujícího zápasu po Vítkovicích s Libercem také ne, tam nastoupily až na drobnou odchylku v kompletní sestavě. A v tomto zápase už nešlo vůbec nikomu o nic, ani Varům, ani Liberci. Opravdu stále nevidíte ten markantní rozdíl? Vždyť oni ty kluky postavily jen proti Vítkovicím. A v tom vidím výsměch slušnosti.

1 0
možnosti
PH

Pokud Vary neporušili žádné psané pravidlo tak není co řešit. Při této logice by měli by potrestání tenisté když nasadili na čtyřhru mladíky Forejtka a Kováře, protože se rozhodli šetřit jedničku a dvojku na singly.... takže za mně zbytečná bouře ve sklenici vody.

1 0
možnosti
Foto

Pane Hlavíku, podle Asociace profesionálních klubů ledního hokeje Vary porušili psané pravidlo, konkrétně paragraf 29 disciplinárního řádu extraligy o jednání proti fair play a bude se tím zabývat disciplinární komise ledního hokeje. Takže řešit zřejmě ještě bude co.

Ale s tou logikou a poměřením s tenisem to určitě nemyslíte vážně, že ne? :-)

Nebo opravdu nevíte, že v Davis Cupu usilují o vítězství dva týmy hrající proti sobě a výsledek jejich klání jiný tým neohrozí, ani jinému týmu nepomůže? Nejsou součástí tabulky 14 mužstev hrajících dlouhodobou soutěž, kde jde každému o každý bod a kdy svým jednáním můžou jinému týmu přihrát body zadarmo a tím ho zvýhodnit.

Forejtek s Kovářem byli právoplatnými členy pětičlenného reprezentačního mužstva a s jejich nasazením do čtyřhry se již předem počítalo, bude-li pro nás příznivý výsledek po prvním dnu 2:0. Jediní, koho jejich případná prohra mohla ohrozit, jsme byli my samotní. Přistoupím-li na Vaši logiku, postavili jsme je proto, abychom na náš úkor pomohli k bodům Slovensku.:-)

0 1
možnosti
JH

jako trenér bych to udělal přesně tak. Když už nejde o body, sestup, nebo první místo..nechám nastoupit hráč e, kteří většinou sedí na lavičce a málo si zahrají. Alespoň si vyzkouší hru naplno

2 0
možnosti
JV

Vubec nechápu o co tady jde. Děje se to uplně běžně jak v hokeji tak ve fotbale. Co kdyby jste sebrali body třeba Slávii, že nenastoupili v plné sestavě například v Opavě ale šetřili opory na Ligu mistrů ? Každý tým a každý trenér si může se dělat co chce, nevidím důvod proč by měli riskovat, že se někdo zraní atd. v záase ve kterém pro ně o nic nejde. Navíc si opory odpočinou a budou mít síly na pro ně nejdůležitější zápasy sezóny. Pro mě je t naprosto logický krok. Kdyby jim chyběl do předkola bod jistostě v plné sestavě nastoupí. Takhle to udělali dle mého naprosto logicky a správně. Jak by jste řešila, že Kometa vyhrála s prvním Libercem a prohrála s posledními Pardubicemi a sKladnem ? Tohle je dle mého daleko horší.

2 0
možnosti
JK

J19a25n 15K76l57á58s35e41k

7. 3. 2020 16:35

Paní Ortová, víte že i týmy, které nastoupí v základní sestavě, některé zápasy klidně vypustí? A taky to sledují diváci, kteří si koupili vstupenku nebo permanentku, aby viděli dobrý hokej, aby jim své umění předvedli hráči, kteří v extralize platí za hvězdy a berou za to nemalé peníze.

3 0
možnosti
Foto

Pane Klásku, a Vy máte pocit, že tato skutečnost Vary omlouvá? Já ne.:-)

0 1
možnosti
ZB

Karlovy Vary nic neporušili, postavili legální tým a ten prohrál. Ano, je to nemorální a dokonce možná v tom mnozí mohou hledat něco nekalého, ale pokud to nenaleznou, tak by měli být pěkně v klidu. Včetně hokejového bosse! Ten by se raději měl starat o to, aby se každý týden v našem hokeji neměnila pravidla.

0 0
možnosti
ZB

.. neporušily, postavily..

0 0
možnosti
JZ

Takže se sestupem Kladna jsem měl pravdu.:-)

0 0
možnosti
Foto

Měl. Já jsem se toho bála... a šup, je to tady. ;-(

1 0
možnosti
  • Počet článků 510
  • Celková karma 32,01
  • Průměrná čtenost 2190x
Jsem spisovatelka, knihovnice, blogerka a žena s hlasitým úsměvem

Facebook: Zdeňka Ortová, BLOG, BLOK, BLOČEK:

https://www.facebook.com/people/Zde%C5%88ka-Ortov%C3%A1/100006730388524

Seznam rubrik