Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ne, ne, žádný takový!!! Ať posílaj, já tě v tom nenechám a budu ti na sedačce blikat:-);-D Jsi totiž jedinečná a zasloužíš si být vyhlašovanáV

0 0
možnosti
DV

D11a35v30i56d 86V26l85k

1. 10. 2020 9:06

Ještě jednou gratuluju jsi na Idnesu ostrůvek úsměvů a laskavosti:-)

2 0
možnosti
Foto

Děkuju moc! Popravdě, úsměvné psaní mi jde nejlíp, když je mně osobně ouvej. Řeknu si, že je třeba někomu taky tak a hned mám chuť nás oba potěšit. :-)

1 0
možnosti
VF

Také jsem spokojená, že se umístily všechny moje oblíbené blogerky v první desítce. Holky, myslíte, že mohu napsat všechny moje kamarádky?

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

1 0
možnosti
Foto

Věruško, já myslím, že za sebe i za ostatní holky jsme všechny pro. ;-D Myslím, že se nepletu, když řeknu, že si každá autorka i autor váží toho, když čtenář rozklikne právě jeho článek a věnuje mu svoji chvilku času. A protože kromě potřebné dávky nadsázky dáváme do blogů i kousky sebe, vstupujeme tak trochu i do životů našich čtenářek a čtenářů. A když to souznění alespoň trochu funguje, je to moc fajn pocit. :-)

3 0
možnosti
Foto

Hezky se to četlo, Zdeńko, jako vždy. Ale i některé jiné, ty zrovna nenominované, ale i neoceněné , ráda čtu - záleží o čem píše, a jak to napíše, a jestli je v tom i kousek V. V tom jste pro nás, Zdeni, vzorem. Dovedete potěšit, a to je to hlavní, to každý nedovede. Ale jinak? To už bylo různých ocenění, "národní", "zasloužilý" - umělec, sportovec, vědec, učitel apod. - a dnes se o nich už neví. "Hodně je povolaných, ale málo je vyvolených,"jak se říká, a také "lidská sláva, polní tráva." Přeji Vám hodně radosti z té bronzové... R^;-)

2 0
možnosti
Foto

Děkuju, Mirečko! Však i já mám mezi těmi, které se nedostaly do desítky spoustu oblíbených autorek. Třeba Zuzanu Zajícovou, Pavlu Kolářovou, Soňu Pražákovou, Kláru Tůmovou, Ivanu Lance... a ještě mnoho dalších. Prostě je mi s jejich články příjemně.

1 0
možnosti
PK

Nic ve zlém, ale prvenství pana V. mě překvapilo a to celkem s drtivým náskokem. Zcela zjevně je chyba ve mě jako čtenáří, že neumím ocenit kvalitu...;-O

3 0
možnosti
Foto

Netroufám si to hodnotit, ale jsem za každý slušný názor ráda. Moji favorité byli jiní a potěšilo mě, že jeden z nich je stříbrný!!! :-)

0 0
možnosti
IL

I63v53a36n17a 69L61a22n53c80e

30. 9. 2020 13:26

Já jsem vám hlas poslala, protože mám moc ráda vaše "veselé" příběhy. Mám ráda vás optimismus. R^R^R^

1 0
možnosti
Foto

Ivanko, moc Vám děkuju, však píšu o kousek výš, že Vás taky ráda čtu!!! R^

1 0
možnosti
LI

;-) Milé jako vždycky ...-:)

1 0
možnosti
Foto

Děkuji, Ludmilko, tak to mě potěšilo!

0 0
možnosti
Foto

;-DR^Jejda, tos trefila špatnou navigátorku! Já když vlezu ve Vaňkovce do obchodu, zaručeně po vyjití zamířím na opačnou stranu. Ale nehroutím se z toho, bude hůř!;-)

2 0
možnosti
Foto

Tak to bychom se prošláply spolu.;-D

1 0
možnosti
MB

R^ Paní Ortová, připomněla jste mi účast v jistě vědomostní soutěži před lety. Na konci každého kola zůstávalo 10 lidí, kteří "přežili" nápor předchozích otázek. Z těch se losoval jediný chudák, jež si šel sednout do světla kamer před TV diváky. Ten los jsem skoro nepřežila v hrůze, že už při první otázce nerozeznám špagety od makaronů. Touha vítězit byla naprosto pryč nebo-li v čudu. Píšete moc hezky, tak ať Vám to vydrží!

1 0
možnosti
Foto

Děkuji moc! A se soutěží a kamerami máte naprostou pravdu. Já si vždycky říkám, když se dívám třeba na AZ kvíz, že doma jsem chytrá, ale kdybych tam stála, tak v tu chvíli coby knihovnice nepoznám ani Aloise Jiráska. ;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 508
  • Celková karma 32,80
  • Průměrná čtenost 2199x
Jsem spisovatelka, knihovnice, blogerka a žena s hlasitým úsměvem

Facebook: Zdeňka Ortová, BLOG, BLOK, BLOČEK:

https://www.facebook.com/people/Zde%C5%88ka-Ortov%C3%A1/100006730388524

Seznam rubrik