Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

podobní lidé moc nečtou. ale třeba přijde doprovodit do knihovny potomka. tomu bych pak přibalila Čapkovu Pošťáckou pohádku s prosbou, ať ji tatínkovi přečte, že to moc potřebuje

1 0
možnosti

Zdeni, buď jsme hodně nespokojení lidé, nebo se svět mění k horšímu ... Já jsem zase překvapena tím, že mám píchnout clexan, před vyšetřením na kolonoskopii.No, tojsem opravdu nečekala ....;-(

1 0
možnosti

Tak to se s těmi "neochoty" asi roztrhl pytel. Nedávno kurýr odmítl mužovi zavést na rudlu balík kousek dál než ke vchodu domu...do garáže. Před tím se to nikdy nestalo.

No což, snad jsme si to vybrali a už bude dobře. Většina kurýrů je slušných.

Měj se fajn, Zdeni!:-)

1 0
možnosti
Foto

Maruško, jsem poslední dobou nějak málo odolná. Holka zlatá, se jsem se pak zavřela v knihovně a brečela jako malá. Tak moc mi to bylo líto.

Zkušenost tvého manžela je taky roztomilá ;-(.

1 0
možnosti

Jeste ze vam spravne po socialisticku nerekl: Tak to pojdte rozvazet vy, kdyz jste tak chytra.

Jeden zasne, co je jeste po 30. letech mozne. A jeste vic mne udivuje reakce toho kdysi rytire. Rytirska opravdu neni.

1 0
možnosti
Foto

Vladimíre, to jste řekl pěkně.

Víte, já dávám přednost slušnosti, úsměv a zdvořilé slovo nikoho nic nestojí, ba naopak dovede vylepšit den. Snad proto nechápu ty, kdo postupují opačně a ještě si v tom libují.

0 0
možnosti
Foto

Na mne to působí spíš opačně, že vaše knihovna neumí přijímat doručené zásilky.

Asi by to chtělo, jít se podívat do soukromé firmy, kam dostávají denně několik zásilek.

0 1
možnosti
Foto

Aha. A mohl byste mi prosím popsat, jak lépe zásilku přijmout? I my dostáváme denně několik zásilek a všechny umím přijmout tak perfektně, že bych z toho mohla maturovat.

Pokud jste si můj článek přečetl, pak Vaše slova nechápu.

Představte si, že sedíte doma, žádnou zásilku nečekáte, žádné avizo, že vám někdo něco posílá, nedostanete, a najednou úplně náhodně objevíte na ulici před vaším bydlištěm pohozený balík na vaše jméno. Kde jste udělal chybu? :-)

0 0
možnosti
Foto

I k nám do lékárny jezdí pár expertů, co vhodí balík dovnitř, křiknou "pro vás" a zmizí. Bez podpisu, tedy bez důkazu... Někdy ten balík musím vybalit rovnou, protože bych ho celej dozadu nedostala.:-P

Pak se lidi diví mému šoku, když jsem přebírala u mamky balík a pošťák mi ho chtěl vynést do patra.;-)

1 0
možnosti
Foto

Do patra? Tak to je na diplom a štípanou pusu. Ten byl hodnej. :-)

1 0
možnosti
Foto

Zdeni, no je to síla! Ale bohužel se to stává. Před časem vezl taky jeden k našim mladým objemnou zásilku a s pobavením se díval na těhotnou snachu, jak se s tím lopotí. Než jsem stačila seběhnout se schodů, byl pryč. No, měl štěstí. A tobě přeji už jen samé příjemné dodavatele, jakých je většina.;-)R^

1 0
možnosti
Foto

Jitu, tak to je síla. Kam zmizeli slušní chlapi? Já si spravím chuť, až nám přiveze knížky Česká pošta, jejich doručovatel je ochotný a umí se chovat.

1 0
možnosti
Foto

Poprvé co po přečtení Vašeho článku se neusmívám, ale láteřím...Ale dobře, že jste si to nenechala pro sebe. Když budu volit dopravu, tak nikdy PPL.

4 0
možnosti
Foto

Věřte, že mě taky mrzelo, že to dneska nebude na pusu od ucha k uchu. Mrzelo mě nejen to otřesné chování, ale i vyjádření firmy, že tento způsob předání zásilky je podle nich v pořádku. ;-(

0 0
možnosti
Foto

Zdravím Vás, paní Zdenko, na náměstí Krále Vladislava. Sídlíte v krásné budově, máte v životě štěstí. Nechce se mi dnes nikomu nadávat, to udělají v diskuzi ostatní. Jak se říká, sytý hladovému nevěří. Dotyčný si nepřiznal, že každý není tak mladý a zdravý jako on, který může zvedat padesátikilové pytle. Navíc ho tlačí čas, mají toho teď hrozně moc. Já vím, že to nezdvořilé chování neomlouvá, ale na druhé straně - kdyby zůstalo v tomto roce jen u takové menší nepříjemnosti, nebylo by to krásné?

Ale je dobře, že jste si příhodu nenechala pro sebe. Třeba to povede k tomu, že až přijede příště, bude ochotný až moc, omluví se Vám a budete muset uvařit kávičku pro oba...

1 0
možnosti
Foto

Já jsem prostě člověk, který věří v lidskou slušnost i na to, že se dá vše vyřídit v klidu a s rozvahou. Ale v tomto případě je mi jasné, že se spíš ocitnu na černé listině toho pána, až se od šéfa dozví, že jsem si na jeho chování stěžovala. Ale už té příhodě mávám na rozloučenou. Zkazila mi včerejšek, dnešek už jen doznívá a zítra, zítra mě určitě něco potěší. :-)

1 0
možnosti
Foto

Však ono na něj taky dojde, Zdeničko. Takovéhle chování je na pár facek! Tak samé milé lidi ať máš kolem sebe, celý rok.

1 0
možnosti
Foto

Děkuji, Liběnko, kéž tomu tak je. Každopádně jsem osudu vděčná, že těch milých je v mojí blízkosti víc.

1 0
možnosti
  • Počet článků 508
  • Celková karma 32,79
  • Průměrná čtenost 2199x
Jsem spisovatelka, knihovnice, blogerka a žena s hlasitým úsměvem

Facebook: Zdeňka Ortová, BLOG, BLOK, BLOČEK:

https://www.facebook.com/people/Zde%C5%88ka-Ortov%C3%A1/100006730388524

Seznam rubrik