Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zdeni, u mě se už žádnej chlápek nepovaluje a když mě nějakej navštíví, rozhodně mu nepouštím televizi;-D

0 0
možnosti

I84v20a15n 96J64i62r49e41š

7. 5. 2021 16:18

Paní Orthová, proč si myslíte, že žen se obezita a povalování netýká? Omlouvám se, pokud máte diagnostikovanou nějakou poruchu metabolismu.

0 0
možnosti
Foto

Kdosi tady napsal, že záleží na ženské a já naprosto souhlasím. Možná se někdo bude divit, ale atletické postavy netáhnou. To povalující se chlap, v teplákách a s břichem, je přitažlivý!! a ona pak stačí jen kapka (a už to ťapká).

0 0
možnosti

To mate pravdu, vubec si nedovedu predstavit ze by nejakeho chlapa pritahoval ten drzitel svetoveho rekordu na 800 m zen.

0 0
možnosti

M67i65l68a96n 14K31e38s70l

6. 5. 2021 23:22

Válčili jsme za Čepičky.Do nafty(kafe) nám lili brom a čepice jsme měli naražené až po nos .Nepomáhalo to.Porodnost v té době byla vysoká.Asi jsme měli chodit v kuklách sovětských tankistů a lít kafe do bromu.Ten brom začal fungovat až když jsme byli pradědečci.

1 0
možnosti

milé dájmy, je to VAŠE chyba. Přestaly jste si u mužů vážit projevů mužnosti, vysmívátze se každíému projevu maskulinní soupeřivosti, každé chlapské soutěžení nebo souboj o místo v hierarcii poplivete. To vy jste milé dámy přoišli s termínem mužký šovinosmus i toxická maskulinita. To vy milé dámy jste jakýkoliv projev mužnosti onálepkovaly stohem negativních nálepek a konotací - i ten penis vnímáte jako šíp zbraň která znásilňuje, ne která nosí štěstí (jak bývá vnímán v asii). Přestaly jste být inspirací a můžou a začaly být konkurencí, jejíž největší touhou je dokázat že jste vždy a ve všem lepčejší než ti blbí chlapi.

A teď to máte, tak se nedivte. DOBŘE VÁM TAK

1 0
možnosti

"Mach měl, přátelé, tak nízkou hemživost, že mě to nad mikroskopem až rozesmálo.":-)

Záskok, Divadlo Járy Cimrmana

2 0
možnosti
Foto

Děkuji Vám i panu Cimrnanovi za skvělou ukázku!!! ;-D

1 0
možnosti

Při vší úctě k americkým vědcům ... nebude to spíš tak, že chlapi s méně spermiemi mají větší tendenci k lenosti a povalování se na gauči?:-)

2 0
možnosti
Foto

Pane Antoníne, Vaše úvaha vůbec není špatná!!! :-)

0 0
možnosti
Foto

J32i21r53i 47C51i35z

6. 5. 2021 12:35

;-D;-D;-DMila pani Zdenko, opet jste me velice pobavila u obeda, protoze podobne tema by vetsinu mistnich blogeru ani nenapadlo. Jen si dovolim poznamenat z vlastni zkusenosti, ze nejlepsi vzpominky jsou na takove mimoradne situace jako pri prochazce v prubehu jakehosi pitomeho skoleni, ktere jsme si s peknou kolegyni zpestrili zabavou v lese. Nebo cestou v kupe ve vlaku, to taky nemelo chybu. Taky jste mi pripomela jednu basnicku z Galantni poezie napsanou Francouzem de la Fresnay (myslim 18.stol): Ptala se u lekare Jana, zda je to lepsi zvecera ci zrana. A lekar rekl: Pani, zvecera je to zabavnejsi, po ranu zase zdravi prospesnejsi. I rekla Jana mlsne, usmevave. Ze vecer touzi po zabave, ze vsak ted krome zabavy, po ranu bude delat vice pro zdravi (mozna jsem nektere sluvka necitoval presne, ale smysl zustal, jsem uz veteran a to jsem cetl pred desitkami let). A kdyz vidim tu bandu ceskych politiku, vetsiny blogeru a obzvlaste anonymnich krys v trapne diskusi pod blogy, tak by jim mnohem vice prospelo heslo pani Jany: Zvecera zabava, po ranu zdravi. Urcite by jim to pomohlo myslet na neco jineho, nez na ty desne kraviny, co se jimi zabyvaji. Piste prosim dal!

3 0
možnosti
Foto

Pane Jiří, děkuji Vám za milou reakci i za ukázku z Galantní poezie, s chutí jsem se začetla! R^

0 0
možnosti

Vždycky záleží na ženské !!!

Když jim za to ženská nestojí, tak raději leží. Když ale jo - tak běhají kolem dokola, jak čamrdy.

;-D;-D;-D

3 0
možnosti
Foto

Milý jmenovče Zdeňku, že Vy s tím máte nějakou osobní zkušenost? ;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 510
  • Celková karma 31,08
  • Průměrná čtenost 2190x
Jsem spisovatelka, knihovnice, blogerka a žena s hlasitým úsměvem

Facebook: Zdeňka Ortová, BLOG, BLOK, BLOČEK:

https://www.facebook.com/people/Zde%C5%88ka-Ortov%C3%A1/100006730388524

Seznam rubrik