Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ona taková pravidelná společná káva také není k zahození. V

1 0
možnosti
Foto

Jsou dokonce situace, kdy je nenahraditelná! :-)

0 0
možnosti
Foto

My máme společné snídaně, což je opravdu dáno tím, že dělám pouze odpolední směny.

Nicmémě přidám jedne zážitek o síle společných večeří, obědů, snídaní... nejen rodinných. Působil jsem několik let v personálním oddělení, jakkoli moje oráce byla spíše technicko-instruktorská. Měli jsme tehdy šéfku, která trvala na tom, že se všichni v pátek sejdeme ve 13h na společném obědě. Samozřejmě jednak polo pracovním, jednak takovém přátelském, kde se probíralo vše možné.

Když z firmy odcházela, prozradila na sebe neuvěřitelnou věc. Ona celé ty roky jídlo za ty obědy platila sama!

Nejde o ty peníze (platově na to bezpochyby měla), ale o to gesto a tu touhu mít kolem sebe spokojené lidi a stmelený kolektiv.

2 0
možnosti
Foto

Martine, tak to je příhoda, která by si zasloužila samostatný blog. Opravdu krásné gesto korunované tím, že paní vedoucí pozadí společných obědů odtajnila, až když odcházela. R^

1 0
možnosti
Foto

Ještě, že tu mám jen toho kocoura. Jelikož tak 3x v týdnu večeři vůbec nestihnu...;-D

1 0
možnosti
Foto

;-D Tak snad je kocourek tolerantní!

1 0
možnosti
Foto

U večeře se celá rodina sejdeme společně tak 5x do roka, většinou v rámci oslav, nebo Vánoc.:-) Ale že bychom kvůli tomu špatně fungovali?;-D to neee.

2 0
možnosti
Foto

No počkej, co to má znamenat, ty mi tu bouráš moji teorii ;-D. Pozitivní je, že se vám pomalu blíží společná večeře. Dneska mi v knihovně čtenářka vyprávěla, jak pořídila první vánoční dárky. ;-D

1 0
možnosti
Foto

Ono to všude asi nejde, tak jak i u nás. Mívám odpolední, to už většina osazenstva spí. Ale máme rádi společné chvilky hlavně v létě. Sedneme venku bud při nějaké chuťovce, nebo při pohárku piva či vína. Popovídáme si nebo jenom mlčíme a užíváme pohodu. R^

3 0
možnosti
Foto

Jakmile se dá společně i krásně mlčet, pak je vše v naprostém pořádku!!! V

0 0
možnosti

Jak stárnem, je nás u večeře míň. Tedy ne, že by zemřeli, ale jsou většinou v práci. Už se těším na manželův důchod. :-)

Společnou snídani si užijeme jen o víkendu, protože pokud by na mě někdo nemířil nabitým revolverem, nedonutil by mě vstát ve dvě ráno a snídat.

1 0
možnosti
Foto

Je to škoda, že těch společných příležitostí stále víc ubývá. Ale někdy to opravdu není možné hlavně z pracovních důvodů. Milenko, přeji Vám pomalé stárnutí a hodně společného stolování. :-)

0 0
možnosti
Foto

Jsem ráda, když to někde funguje. Přes letní sezónu společně stolujeme venku a užíváme krásného počasí. Vnoučci tomu říkají piknik;-)R^

2 0
možnosti
Foto

No ti jsou, Jitko, roztomilí. Piknik, to je to pravé slovo :-)R^

1 0
možnosti
Foto

Zdeňko, určitě na tom něco bude. R^ Zároveň ale musím dodat, že díky práci v turnuse se s rodinou kolikrát ani nepotkám. A víkendy většinou trávím se synem na zimních stadionech nebo hokejbalových hřištích, takže tam si dáme společně tak maximálně toust.

1 0
možnosti
Foto

Je to tak, Davide, okolnosti této metodě často nepřejí. Ale i společný toust při nebo po činnosti, která baví, má něco do sebe! :-)

2 0
možnosti

U nás doma se na společné večeře dbalo. a ještě před večeří jsme se šli projít a přinesli ždbáneček piva. Jenom, když otec měl odpolední, tak jsme večeřeli jenom s maminkou a bez pivča. To bylo dětství. V mém manželství zavést společné večeře nešlo. Můj bývalý většinou z práce nedorazil nebo pozdě a pokud dorazil, tak už byl tak zmožený, že usnul v trenýrkách v křesle a my se synem potichounku našlapovali kolem něj, abychom ho neprobudili. Při nečekaném probuzení býval velice mrzutý a o večeři nemohla být stejně ani řeč.

1 0
možnosti
Foto

Jéé, tak to byly pěkné časy. Teď už jen vzpomínka, ale milá, že? Kéž by to šlo nějak zařídit. Ale doba je jankovitá, asi tomu moc nepřeje.

0 0
možnosti
Foto

R^Nápad je to dobrý a chvályhodný, Zdeni. Teď jen ještě zařídit přeorganizování činností všech rodinných členů tak, aby se vůbec dokázali domluvit na nějaké večerní hodině, kdy budou každý den všichni doma;-)

1 0
možnosti
Foto

To víš, chce to jisté oběti, ale kdy jindy se může rodina sejít komplet? To jídlo je takový bonus k popovídání :-).

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS