Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

P91e94t93r 32B50u39r89i66a56n

28. 9. 2021 23:30

Proč, Zdeňko, řešíte takovéhle věci?

Každý člověk vypadá jako své okno do nitra a věřte, že vy vypadáte moc hezky. Jste hezká, kulatá a sympatická. Jste krásná žena a to z vás vidím jen kousek.

1 0
možnosti
Foto

Jéé, to je od vás moc milé, děkuju. Škoda že jste nepřijel místo toho pana fotografa. :-) Ale to víte, když žena jako já vidí krásné spisovatelky jako Sandru Brown nebo Noru Roberts, tak po kapce jejich půvabu zatouží.:-)

0 0
možnosti
MB

Na fotce v občance vypadám starší než moje matka. Už jsem to nechtěla řešit. Malinkatá kancelář, okno jsem viděla za úřednicí přes plexisklo, venku asi 30 stupňů, vevnitř o něco víc. První fotka hrozná a ještě se mi leskly brýle. Zvedněte hlavu výš. Zase problém s leskem. Sundala jsem brýle a doufala, že neomdlím dřív, než mě vyfotí. Tuhle fotku můžu použít? Za prvé nemám ty brýle a za druhé je mi to už úplně jedno :-)

2 0
možnosti
Foto

Paní Mileno, teď jste mi přivála vzpomínku na moje focení na občanku a směju se tu z plných plic. ;-D

0 0
možnosti
Foto

Nejlíp vypadám s čepicí a rouškou.;-)

2 0
možnosti
Foto

Klárko, rouška mi taky sekne ;-D.

1 0
možnosti
Foto

J27a53n 44Š36i24k

28. 9. 2021 12:49

Moje fotky je nejlepší pořizovat ve tmě a bez blesku. Jinak je to opravdu zvláštní, protože jakmile autor použije v povídce nebo knize, slovo já, každý má automaticky za to, že příběh je skutečný a tomu, kdo jej napsal, se skutečně stal. Jednomu pánovi jsem zcela vážně musel vysvětlit, že na drakovi jsem opravdu nikdy neletěl :-)Hezký den

3 0
možnosti
Foto

Jene, děkuji... a s tím drakem jste mě hodně pobavil, nebo spíš tím pánem, kterému jste to vysvětloval. ;-D

0 0
možnosti
IL

I72v44a13n87a 14L98a88n85c23e

28. 9. 2021 12:39

Také jsem kdysi měla nějaký ten uhel, ze které byla fotka o malinko lepší, ale nyní už nemám žádný uhel, ze kterého bych se mohla vyfotit. ;-(

1 0
možnosti
Foto

Ivanko, když už nemáme žádné šikovné úhly, tak ať alespoň naše úhlopříčky stojí za to! ;-D

0 0
možnosti
Foto

Zdeňko, mně žena před 20 lety řekla, že na fotkách vypadám jako masový vrah.

1 0
možnosti
Foto

Davide, pokud si to při prohlížení Vaší občanky nemyslí policie, pak je to dobrý a Vaše paní má smysl pro humor! ;-D

1 0
možnosti
Foto

Ráda fotím a nerada se fotím:-)

1 0
možnosti
Foto

Zuzi, ale Ty jsi fotogenická a navíc nepřehlédnutelná i ve sboru!!! :-)

0 0
možnosti
Foto

Zdeni, rada: Nejlepší způsob jak zklamání ze své vízáže předejít je pořídit si sama vlastní selfi. Chce to ale trening. Každá z nás má vědět, z kterého úhlu je na tom s tou svou vizáží nejlíp - a toho se držet. Je to jako u statistik - "věřím jen jen statistikám -vlastním." (W. Ch.) Nikdy se nefotit u profesionálních fotografů. A u přátel? Těch falešných? Ani náhodou... :-(Rv

2 0
možnosti
Foto

Mirečko, to je skvělá rada. Uvědomila jsem si, že jedna z našich hereček kdysi vyprávěla, že musí být zadobře s kameramanem, protože on ví, z jakého úhlu je nejpůvabnější. Tak na tom asi něco fakt bude.:-)

3 0
možnosti
Foto

Nejen fotografa, ale i mě jste rozesmála... Prý plastika... Na každém člověku je něco krásného, Vy máte krásné oči. A když je vnější krása umocněna ještě tou vnitřní krásou, tak... Nevím, kdo to řekl a co k tomu ještě dodal, ale není pravdou, že vnější krása by bez krásného nitra neměla smysl?

3 0
možnosti
Foto

Jarmilko, škoda, že jste to focení neviděla. Ale to jsem raději nepopsala. On už chudák nevěděl, z jakého úhlu mě má zvěčnit. Bral mě z ánfasu, z boku, ležel na podlaze, stál na stole, ale všude jsem měla buď druhou bradu nebo prsa;-D. I když je fakt, že je lepší boubelatá tvář než vychrtlý charakter.

3 0
možnosti
  • Počet článků 510
  • Celková karma 32,12
  • Průměrná čtenost 2190x
Jsem spisovatelka, knihovnice, blogerka a žena s hlasitým úsměvem

Facebook: Zdeňka Ortová, BLOG, BLOK, BLOČEK:

https://www.facebook.com/people/Zde%C5%88ka-Ortov%C3%A1/100006730388524

Seznam rubrik