Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Taky jsem v knížkách nechala kdeco včetně fotky z rodinné oslavy. Ale myslím, že se mi všechno vrátilo. Jednou jsem si jako malá musela pro zapomenuté záložky jít mimo otevírací dobu. Ještě, že jste vy knihovnice takové hodné.:-)

1 0
možnosti
Foto

Fakt je, že se snažím, pokud najdu v knize něco po odchodu čtenáře, který knihu vracel, tu věc opatřit jeho jménem, uložit do krabičky a číhat, až se čtenář opět v knihovně ukáže, abych mu to mohla vrátit. Leckdy jsou právě čtenáři překvapení, co že to v knize nechali. Někdo i jásá nad něčím, co doma postrádal a netušil, že to nechal v knize. :-)

1 0
možnosti
Foto

Tak to jsi trefila hřebík na hlavičku! Poslední roky (snad nebudou fakt poslední);-D, čtu jako divá. A v rychlosti pak do knížky vrazím kdeco. Ale Zdeni, třeba se ti jednou stane, že tam najdeš kreditku i s pinem;-D

1 0
možnosti
Foto

;-D;-D;-D Holka, já jsem takový trdlo poctivý, že bych ji šla vrátit majiteli. A jak jsem zároveň i smolař, tak by mi nedal ani nálezné;-D. Člověče, to se stalo tady u nás pánovi, je to 2 roky zpátky. V sobotu k nám na náměstí jezdí zelinář se zbožím, vždycky je tam fůra lidí, má to vše čerstvé, většinu sám vypěstuje. No a pán, který stál u stánku přede mnou se sehnul a ukazuje mi peněženku, jestli není moje. Nebyla. Tak jsme se rozhlíželi, nikdo se k ní nehlásil. Pán nakoukl dovnitř a zjistil, že je peněženka doslova nacpaná penězi - koruny i eura - doklady a tak. Tím se dozvěděl jméno majitele, a protože to byla místní rodina, nelenil a šel jim přes celé město nalezený poklad odevzdat. Všichni vyběhli, jásali, protože právě odjížděli na dovolenou a peněženku nemohli najít. A já jsem za 1/4 hodiny toho poctivého nálezce potkala znovu a on mi to předání vylíčil, včetně radosti celé té rodiny. Jen pro něj ten závěr nebyl moc veselý. Poděkovali mu prý tak na půl úst a zabouchli mu vrata před nosem.

1 0
možnosti
Foto

Gratuluji ke stříbru, Zdeni!

1 0
možnosti
Foto

Šárko, taky Ti blahopřeji ke krásnému umístění. Hned je den příjemnější, viď. :-)

2 0
možnosti
Foto

J41a17n 82P33r72a43ž65á36k

11. 10. 2021 13:55

R^Zdeni, ovšem teď sis trochu naběhla, protože jsi ve mně vzbudila jedno obrovské přání vůči své osobě. Mohla bys být, prosím, tak laskavá a napsat, pochopitelně náležitě anonymizovaný článek, sestavený právě z těch kuriózních záložek, které ve vrácených knihách nacházíš?;-)

2 0
možnosti
Foto

Ale to bych snad mohla. Musím se zamyslet, abych neublížila, leč výzva to je :-).

1 0
možnosti
  • Počet článků 508
  • Celková karma 32,77
  • Průměrná čtenost 2199x
Jsem spisovatelka, knihovnice, blogerka a žena s hlasitým úsměvem

Facebook: Zdeňka Ortová, BLOG, BLOK, BLOČEK:

https://www.facebook.com/people/Zde%C5%88ka-Ortov%C3%A1/100006730388524

Seznam rubrik