Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Krásná kočičanda.:-)R^

Víc takových blogů, už mi leze krkem ta covido-očko blogiáda.

Mám ji pozdravovat od naší Toničky, které stejně říkáme buď Tondo, nebo kočičáku.;-D

0 0
možnosti

I12v78a88n82a 72L23a54n84c76e

27. 10. 2021 12:47

Krásná kočičkaV, tulačka. Je zvyklá být venku, takže si asi těžko bude zvykat žít pouze v uzavřeném prostoru. Měl by ji adoptovatněkdo, kdo má dům a zahradu, aby si užila obojího, jinak přijde k urazu.

0 0
možnosti
Foto

Ivanko, záhada je vyřešena. Kočička patří rodině, která bydlí přes silnici naproti samoobsluze. Jen o ni máme všichni strach, aby ji něco nepřejelo.

0 0
možnosti
Foto

V Nemám k tomu co říct. Miluji takové blogy. VVDíky.

1 0
možnosti
Foto

A já děkuji Tobě!!! On se sice takový blog mezi těmi politickými ztratí, ale stačí, když potěší ty, kteří vlídná témata nezatracují. :-)

0 0
možnosti
Foto

Krásný blog, takových je potřeba stále vícVR^

2 0
možnosti
Foto

Jitu, děkuji, však těch hororů je víc než dost. Je dobré jim trochu vzdorovat. :-)

1 0
možnosti
Foto

Zdeňko, krásně lidský a zvířecí příběh. R^

2 0
možnosti
Foto

Děkuji, Davide. Jsem ráda, že i tak milé a neškodné příběhy existují. :-)

1 0
možnosti

No tak to je ale asi krásný nákup;-D My samoobsluhu nemáme, bo jsme malá víska a tak jen obchůdek na hlavní, tam by se kočičice moc nelíbilo. ALE máme pana truhláře, který má 25 koček. Odpolední naše procházka s pejsanem je vždy o tom jak jejích ležící těla prokličkovat. Pejsan je jednak zvyklý, bo dvě máme doma a pak chodí samostatně a kočky jak jsou na jeho mírumilovnost zvyklé, klidně dál spinkají a ať si je pejsan obejde;-DR^

2 0
možnosti
Foto

Páni, tak to je pěkná kočičí přesilovka. Pejsek má procházku i se slalomem, je to klidný chlapík. :-)

0 0
možnosti
Foto

J49a51n 94P67r81a81ž53á50k

26. 10. 2021 14:02

R^Krásná číča. Tříbarevky mívají osobitou povahu a téměř ze sta procent to bývají samičky, což je dáno genetikou. Jen jednoho se trochu bojím, jak jsi napsala, Zdeni, aby ji něco nepřejelo. Bohužel se tak stává příliš často a je vždy dilema, zda kočce umožnit chodit ven s tímto rizikem nebo jí trochu omezit život a přizpůsobit své obydlí tak, aby nemohla ze zahrady, respektive z bytu.

3 0
možnosti
Foto

Tak to bude určitě kočička, protože jsi znalec a navíc mi to před chvílí psala na fbc i Klárka, tak to je na beton :-). Já mám o ní právě taky strach. Po zveřejnění článku jsem se dozvěděla, že opravdu patří lidem, kteří bydlí v přízemním rodinném domku naproti samoobsluze přes silnici. I když je v těsné blízkosti i škola a auta se v rychlosti mírní, přesto tam občas řidiči vletí jako blázni. Kdyby se jí mělo něco stát, tak to obrečí celé Velvary.

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS