Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Leda v piškotkách nebo kačenkách. Podpatky už nedám.;-D

1 0
možnosti
IL

I81v68a44n58a 66L69a53n43c11e

13. 12. 2021 12:56

Já zase v botaskách, nebo něco takového podobného. K tanečním šatům velice lichotivá obuv;-D

0 0
možnosti
Foto

;-DZdeni, tak nevím, ale myslím si, že i při tom valčíku bych byla jako při výmyku na hrazdě-taky jako poleno! I když to si možná křivdím, když zahrají něco od podlahy, tak se ve mně probudí valašská krev a jedu...jedu!;-)R^

0 0
možnosti
DH

D28a79v62i43d 77H74o74r84á42k

12. 12. 2021 18:06

Omlouvám se, ale Vaše blogy ani jejich diskuse nějak příliš nenavštěvuji, až dnes v tom adventním a mrazivém čase jsem sem, při zahřívání se punčem nějak zabloudil a nelituji. PobaviloR^. (A pro budoucno a po téhle zkušenosti to patrně napravím a Vaše blogy navštívím častěji).

Ale na druhou stranu musím podotknout, že z Vašich řádků jsem pocítil jistou diskriminaci, neboť myslíte jenom na sebe-blogery! Ale nás prosté čtenáře a občasné diskutéry, kteří nejsme až tolik literárně nadáni abychom byli schopni vytvářet podobné bláboly, jako se to daří mnohým pisálkům-blogerům, zcela vynecháváte.

A přitom jsme to převážně my prostí čtenáři, kteří vám všem zajišťujeme převratná čísla čtenosti, a mnohdy i usilovným kliknutím na příslušné tlačítko zvětšíme velikost onoho průtokového ohřívače - té vaší Karmy.

A tak prosím za zamyšlení zda by nestálo za to, neodsouvat nás někam do pozadí. Možná, že by stálo za úvahu zda nevytvořit taneční páry v nichž jeden z účastníků by byl bloger/ka, a druhým pak jeho oblíbený diskutér/ka, čímž by to bylo i genderově vyvážené.

Já osobně se cítím ve vaší (myšleno blogerské, ale mnohdy i diskutérské) společnosti příliš mlád a nezkušený, a tak bych se dobrovolně účasti vzdal.

Ale jako mé favority bych viděl v této kategorii občasnou blogerku Marii Jandovou, tančící s diskutujícím Pavlem Dvořákem, případně plnohodnotným náhradníkem by mu mohl být jistý diskutující ročníku 47, Zdeněk Matuška.

3 1
možnosti
Foto

V tom případě, který navrhujete, by se mi líbil tanec Lubana Stejskala s Naďou Dubcovou.

0 0
možnosti
Foto

Krásně napsané Zdeničko, ale pěkně si všechny napnula a v závěru zklamalaTakhle se z toho vyvlíknout??!!! To je ti podobné 

0 0
možnosti
KL

Skvělý nápad, Zdeňko. Jdeme s Pavlem Hewlitem trénovat ten quickstep, ať neuděláme blogerům ostudu :-)...

0 0
možnosti
VV

Ovsem ti telesne handycapocvani jsou tam vyslovene diskriminovani. V imperialistickejch tivi se da videt i jak tanci rock and roll, a tady vozickari ani valcik.

0 0
možnosti
Foto

Skvělý blog, Zdeni. Děkuju za důvěru, ale nerada bych ostatním kradla iluze, přeci jen-parketu jsem vládla před třemi dětmi a ruku do ohně už bych za sebe rozhodně nedala:) Díky za fajn počtení. ZdravímR^

0 0
možnosti
Foto

;-D no, paní Šichtařová má sice slušnou figuru a určitě by tanec zvládla, ale co je to platný... zdravit neumí a co je ještě horší, ani na pozdrav neráčí odpovědět. Takže si ji na parketu nedovedu představit, tam takový nevychovaný paní nepatřej :-) Ale tebe, Zdeni, tebe si tam představit dovedu!R^

1 0
možnosti
Foto

Dáme si cha-chu, Zuzko?

0 0
možnosti
Foto

J76i90r92i 86C38i73z

12. 12. 2021 13:18

Jestli budete jen jednou v tanecni sestave Stars pani Ortova, tak se prekonam a poprve v zivote shlednu tento porad. Je s Vami sranda a Vase blogy jsou super!

0 0
možnosti
Foto

No, nevím, já myslím, že tento stát už má problémů dost a dost. Přiznávám, že mnozí by mohli být přínosem, ale u mnohých dalších je dobře, že je to orámováno iDnes a moc to na veřejnost neleze. :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 509
  • Celková karma 32,64
  • Průměrná čtenost 2195x
Jsem spisovatelka, knihovnice, blogerka a žena s hlasitým úsměvem

Facebook: Zdeňka Ortová, BLOG, BLOK, BLOČEK:

https://www.facebook.com/people/Zde%C5%88ka-Ortov%C3%A1/100006730388524

Seznam rubrik