Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kamarádka se seznámila přes internet s pánem, který o sobě tvrdil, že je ředitel. Nemá sice mobil, protože za něj vyřizuje všechno sekretářka, nemá auto protože služební ho všude odveze. Na rande přijel vlakem, boty měl samé bláto a vypadal prý jako kdyby přišel z pod mostu. Měla v té kavárničce právě na stole kávu, kterou honem vypila až prý si spálila jak říkala hubu. Zaplatila si svoje a zmizela. Už nikdy seznámení přes inzerát. Zkrátka život píše příběhy sám.

1 0
možnosti

Ta paní bude nejspíš zlatokopka, protože ji šlo hlavně o toho "ředitela" a ne o spřízněnou duši. A taky bude pěkně lakotná, když si na úprku raději spálila hubu, než by oželela šálek kávy. Zkrátka život píše příběhy sám.:-)

2 1
možnosti
Foto

Díky za pobavení, Zdenko.R^;-D;-D

2 0
možnosti
Foto

A já děkuji Tobě, Pavlí! ;-)

1 0
možnosti
Foto

Zoznamky sú zbierkou ľudí, ktorí sa radi prikrášľujú. A nielen fotkami. Mne sa často stávalo, že muži klamali vo výške, pridávali si centimetre... Keď čakáte chlapáka o 20cm vyššieho než ste Vy, osôbka so 163cm výškou a na rande docupká mužíček v šiltovke, ktorý nemá ani 160 cm, nie je Vám z toho dobre...

Dosť často tiež klamali vo veku... Keď idete ako čerstvá štyridsiatnička na rande s mužom, ktorý tvrdí, že je o dva roky starší ako Vy a k tomu má aj zodpovedajúcu fotku, je vcelku nanič zistiť, že použil fotku syna a on má 65....

Ale stalo sa mi aj to, že chlapík, krásny, vysoký, všetko sedelo, prvý dojem úžasný sa ukázal ako totálne nudný patrón.... Celé stretnutie rozprával o ložiskách a ako bonus mi katalóg ložísk venoval....

Takže ani vzhľad nie je všetko...

7 0
možnosti

Katalog ložisek... Ach. Že Vy jste pro něj neměla ani utěrku...?

Moc jste jen pobavila a věřím, že ženská se smrncem, jaký je kolem vás, na pořádnýho chlapa narazí. Jestli už ho dávno nemá... Přeju fajn víkend

2 0
možnosti

Na tom něco je a pak přichází minuta pravdy, když se dotyčná dáma svlékne...A co teprve když ukáže svoji povahu...to se pak dějí věci, laik žasne, odborník se diví. (Totéž samo platí o nás mužích.) Proto nejlépe je svlékat se potmě, jak známo, ale povahu neutajíš. Nakonec vyleze. Šance na úspěch je, vím to z praxe: zamilovat se, vady přehlížet a nabízet to, co opačné ego potřebuje. PS: Já to neumím a asi i proto jsem 15 let víceméně osamělý. Nějak už to doklepu,je mi 68.[UA]

2 0
možnosti

Hm, jsem se také onehdá před lety svlékl. Překvapení bylo tak velké, že si dotyčné prostě neodpustily poznámku o pupku. Dnes by poznámky byly ještě výraznější, tak si košili svlékám jen před doktorem a masérkou. ;-D

4 0
možnosti
Foto

R^Hezke, Zdeni, rad Te tu vidim:-)

4 0
možnosti
Foto

Moc děkuji, Jeníčku, taky jsem ráda zpět! ;-)

0 0
možnosti

I40v50a31n25a 85L16a12n66c63e

12. 3. 2022 10:25

S manželem jsme se potkali před deseti lety na inzerát, ale žili jsme ve stejném městě, žádné dopisování, ihned jsme se sešli. :-)

3 0
možnosti
Foto

Jéé, Ivanko, tak to byla krásná náhoda. To by si zasloužilo samostatný blog!!! R^

0 0
možnosti
Foto

Zdeni, hezkýýýý!!! Já jsem nikdy nenalezla odvahu hledat nebo použít seznamku... ale asi to bude taky tím, že jsem to (zatím) nikdy nepotřebovala. A iluze si o seznamkách nedělám, není nad osobní seznámení, i když chápu, že to někdy jinak prostě nejde.

2 0
možnosti
Foto

Zuzi, děkuji!!! Taky nemám osobní zkušenost, tak si netroufám striktně hodnotit. Ale píšu tady Mirce, že znám tři báječná manželství, která vznikla seznámením na inzerát. A naopak jednu paní, které tento druh seznámení zničil na několik let iluze a částečně i psychiku. Zřejmě je to sázka do loterie.

1 0
možnosti
Foto

Zdeni, moc hezké a jsem ráda, že jsi zas tady v plné síle.R^V

My to s manželem riskli tenkrát bez fotky a jsme spolu 23 let.;-D

3 0
možnosti
Foto

Šárko, to je báječný!!! Víš co, mohla bys o tom napsat knižní příběh, abys dodala kuráž těm, kdo se tohoto druhu seznámení bojí a odříkají. Román by mohl začít zněním Tvého inzerátu! ;-)

1 0
možnosti
Foto

Pleťová maska by to mohla jistit, pak už by dotyčného nic nepřekvapilo.

1 0
možnosti
Foto

Ano, pleťová maska a v případě dámy i natáčky na hlavě nebo něco podobného ;-D. Byla by to taková průprava do budoucna.

0 0
možnosti

lide jsou kreativni, Zdenko!

a kde jste se tak dlouho toulala?

krasnej vikend preju

1 0
možnosti
Foto

Děkuji, Marku. To víte, zdravotní trable mi ubraly elán. Ale už jsem po něm vyhlásila celostátní pátrání, tak snad už bude líp.

6 0
možnosti
  • Počet článků 509
  • Celková karma 32,61
  • Průměrná čtenost 2195x
Jsem spisovatelka, knihovnice, blogerka a žena s hlasitým úsměvem

Facebook: Zdeňka Ortová, BLOG, BLOK, BLOČEK:

https://www.facebook.com/people/Zde%C5%88ka-Ortov%C3%A1/100006730388524

Seznam rubrik