Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MT

Kam se jen podělo osvědčené "žij a nech žít"..:-)

4 0
možnosti
Foto

No jestli jste můj fejeton dočetl až do konce, pak jste určitě zaregistroval, že nikomu v tomto směru nic nezakazuji, ani nedoporučuji a svobodnou volbu každého naprosto respektuji.:-)

0 0
možnosti
Foto

Řekl bych, že název článku a perex spolu vytváří určitý nonsens. Sebepoškozování a sprejerství. To je jako by se někdo schválně poškozovat tím, že si maluje klikyháky na svoji vlastní zeď. Sprejerství osciluje od umění k vandalismu, přičemž můžeme být svědky značného překryvu. U tetování to může být podobné, může zdobit (alespoň v rámci určité komunity, stejně jako hyzdit (spíše z obecného společenského hlediska) a posléze majitele hendikepovat. V náhledu na tetování je však patrný obrovský a překotný vývoj. To, co bylo kdysi výsadou kriminálníků,je mnohdy již společenskou normou. Řekl bych, že negativní vnímání tohoto fenoménu staršími lidmi (což vztahuji i sám na sebe) je demonstrace neschopnosti se rychlým změnám přizpůsobovat.

2 0
možnosti
Foto

Děkuji za dobrou připomínku. Jen vysvětlím, že perex vytváří nonsens záměrně, chtěla jsem jím naznačit další ubírání se mého fejetonu, aby čtenáře napadlo, že na dalších řádcích nebudu s nadpisem tak úplně souznít.:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 511
  • Celková karma 32,28
  • Průměrná čtenost 2186x
Jsem spisovatelka, knihovnice, blogerka a žena s hlasitým úsměvem

Facebook: Zdeňka Ortová, BLOG, BLOK, BLOČEK:

https://www.facebook.com/people/Zde%C5%88ka-Ortov%C3%A1/100006730388524

Seznam rubrik