Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^já dítě sice mám a jsem ráda ale upřímně řečeno moc se těm mladým ženám nedivím-nejen těhotenství a porod, i to co následuje je pěkný záhul:-/

2 1
možnosti
Foto

Jak vidno, zachování lidstva si, Libuško, žádá oběti ;-D.

1 1
možnosti
TD

To je extrémní příklad. Jistě, může se to stát, ale co chce dotyčná slyšet? Život není spravedlivý. Jsou lidé co ve dvaceti zemřou na rakovinu a taky si na nikom nic nevezmou. Dal by se určitě vykonstruovat i opačný příklad o chudákovi chlapovi vysávaném zlatokopkou, která v těhotenství nemá žádné zvláštní problémy a zatímco její bambula dře v práci od rána do večera, ona obráží kámošky, obchoďáky a kavárny. Rok po porodu mu nasadí parohy s nějakým jiným troubou a první dostane akorát pápá a předpis alimentů (chlap přece nemá na dítě právo, když ho nerodil, že jo).

Jestli chce opravdu dotyčná studentka strávit celý život jen v práci a zemřít bezdětná, je to její volba. Já si ale myslím, že to nebude tak horké. Obecně - ve dvaceti chce mít dítě málokdo. Proč taky? Ta dívka strávila předchozích 14 let studiem a teď by to měla všechno zazdít a řešit kašičky a plínky? Za pět, deset let bude mít kariéry pokrk a ještě ráda na děti změní názor.

19 1
možnosti
Foto

Děkuji za názorR^ Trochu mě na tom děsí, že jsem v podobném duchu četla i pár článků. Také chci věřit, že až nadejde čas, ohlásí se příroda a dívky názor změní. Snad jo.:-)

1 0
možnosti
Foto

Mno, když už někdo nahlíží na život takto, tak je lepší, když žádné děti nemá, než když si je pořídí proto, že to společnost od něj očekává. Světu reálně hrozí přelidnění, já bych řekl, že přelidněn už nějaký pátek je, takže když se tokovým to nic nenarodí, jenom lépe.

2 0
možnosti
Foto

Možná by pomohlo zavést do škol víc citové osvěty. Nějak se v tom dnešním světě přestávám orientovat.:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 510
  • Celková karma 32,50
  • Průměrná čtenost 2190x
Jsem spisovatelka, knihovnice, blogerka a žena s hlasitým úsměvem

Facebook: Zdeňka Ortová, BLOG, BLOK, BLOČEK:

https://www.facebook.com/people/Zde%C5%88ka-Ortov%C3%A1/100006730388524

Seznam rubrik