Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Výsledky biatlonové federace odpovídají přesně tomu, když se místo sportu začne. dělat politika. Budoucnost bude ještě lepší.

1 0
možnosti
Foto

Taky mě to vyděsilo. Ještě před touto sezónou jsme měli takřka pokaždé minimálně jednoho či jednu mezi prvními pěti a teď... ? To přece nemůže být jen absencí G. Koukalové.:-(

0 0
možnosti
Foto

Jenže my ty body potřebujeme taky. Sice bohužel z jiných než vítězných pohnutek, ale potřebujeme

Zdroj: https://zdenkaortova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=653893

Paní Ortová, já, já je nepotřebuju. Já jejich body k ničemu nepotřebuju. Já za ně nedřu, já posléze nejsem ta, co neudělá předklon kvůli břichu, ale kritizuje je je z gauče, poněvadž jsou v hledáčku nás všech. Já mám dokonce ráda Lukáše ̈Polerta , co kldně prodal svou poctivě vydřenou medaili a nenechal se námi všemi znárodnit, pateticky "nachvíli" - co si budem lhát - zestátnit. Je to na nich. Čistě na nich a jejich rozhodnutí. A jestli se rozhodli ze své pozice jako v minulosti sportovci naši jiní jet svou lajnu cti... nemyslím, že je to špatně. Zasnoubí-li se ve sportovci jakási podobná kalokaghatia - širší rozměr, je to vlastně dost příkladné. Nejede se právě jen na výsledek, body:-/ A že to pro ně není lehké rozhodnutí, to je jasné.

4 0
možnosti
Foto

Paní Kielbergerová, můj článek je o zvláštním postoji naší biatlonové federace, která na jedné straně "dopingové Rusko" bojkotuje a příští týden tam naše závodníky nepustí, ale zároveň do Ruska minulý a tento týden další část reprezentace závodit poslala.

Marně v tomto postoji hledám lajnu cti. Rýsuje se mi to spíš jako spirála pokrytectví.:-/

0 0
možnosti

J24a19k38u26b 13Š69o86l26c

14. 3. 2018 9:01

Je to těžké, ale správné rozhodnutí. Chcete prodat čest? Reakce jiných států jenom ukazuje tu "evropskou solidaritu" v praxi. Je to stejné jako ve všem. Nebudeme prodávat zbraně tam a tam, budeme čestní, ale Francouzi a Němci určitě takové zábrany mít nebudou. Takže jak z toho? Chovat se čestně nebo pragmaticky? Těžká volba.

2 0
možnosti
AL

Jak to děláte?

Tak rád bych vám oponoval, ale ono to jde těžce, když máte pravdu.

Karma.

:-)

2 2
možnosti
AM

A46d69a16m 45M83a30l91ý

14. 3. 2018 8:36

Proč se vám zdá "podivné" to bojkotování závodů.

Způsob, jakým dělají biatlon v Rusku je podivný.

Pokud se na tom naši reprezentanti nechtějí podílet svou účastí, tak za mě palec nahoruR^

4 0
možnosti
Foto

Sice jsem to v blogu vysvětlila, ale klidně ještě jednou. Podivné je to, že zatímco jedna část naší reprezentace závody v Rusku bojkotuje, druhá část tam tento týden úplně klidně závodí a závodila i minulý týden, tudíž druhá část nebojkotuje a dle Vašeho argumentu se na tom, jak dělají biatlon v Rusku, právě podílejí.:-)

1 0
možnosti
Foto

I43v27a81n 15M32a56r34e28k

14. 3. 2018 8:10

Jó, laciné "hrdinství" je v dnešní době velmi "In". Rv

0 0
možnosti
AM

A78d65a10m 13M32a35l54ý

14. 3. 2018 8:33

Autorka napsalo o tom, že "laciné" to nebude.

0 0
možnosti
KK

No, jestli budou jezdit tak, jako v Kontiolahti, tak tu kvótu ztratí taky. Navíc tu kvótu mnohokrát v minulosti vůbec nevyužili, protože špička u nás je velice úzká a není z čeho brát.Jenže to je jen pohled sportovní, já si stejně myslím že jde hlavně o princip a podvodníkům se nemá ustupovat. A Martin je taky docela slušnej křivák, Tanečky na stupních vítězů s Rusy, sejmutí Loginova a teď se s nima bratříčkuje. No jo, peníze nesmrdí a bez toho posledního kola v Rusku by jich asi bylo mnohem méně .........

3 1
možnosti
ZJ

Od té doby co se náš tým již minulý rok reprezentoval jako soudce Rusů se již na tento sport nedívám, jako jsem se nedíval na OH.

Je mi smutno , když slyším jak se sportovci tlačí do politiky. Diváci chtějí vidět sport!

2 3
možnosti
ZH

Já naše biatlonisty podporuju, a argument s ruskejma fanouškama teda určitě neberu.

Právě kvůli nim Putinova říśe zla organizovala doping, dokonce s podporou tajných služeb. :-/

7 3
možnosti
Foto

Abych se zorientovala. A podporujete ty naše biatlonisty, co tam příští týden nejedou, nebo ty naše biatlonisty, co tam tento týden závodí? ;-D

7 0
možnosti
  • Počet článků 508
  • Celková karma 32,71
  • Průměrná čtenost 2199x
Jsem spisovatelka, knihovnice, blogerka a žena s hlasitým úsměvem

Facebook: Zdeňka Ortová, BLOG, BLOK, BLOČEK:

https://www.facebook.com/people/Zde%C5%88ka-Ortov%C3%A1/100006730388524

Seznam rubrik