Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AL

Tuto nádheru by si mělo přečíst co nejvíce lidí.

Cenzore, co vy na to? :)

1 0
možnosti
MB

Zde Chlestakov - Hlásím, že spím ... :-)

2 0
možnosti
Foto

Tak až na ty těžké tašky to plním na sto procent, i když mi ještě padesát nebylo.;-)R^;-D

1 0
možnosti
Foto

Pavli, kéž Ti ještě dlouho není. Za to zpomalení by i ty tašky stály:-).

1 0
možnosti
Foto

Pěkně a vtipné, a co další léta?:-)

2 0
možnosti
Foto

Děkuji, Soni. Nu, Jitka mi nasadila brouka do hlavy se šedesátkou. Tak třeba, možná... ;-D

0 0
možnosti
IL

R^Minisukně, co nosí její sedmnáctiletá dcera

zdůvodnění: když už holce dovolila, aby si je z jejího šatníku vypůjčila, neměla by je hned druhý den chtít zpátky;-D;-D;-D

Taky ta hlava v oblacich ;-D;-D;-D

Karma za blogR^R^R^ a souhlasim s p. Slavickem, zena by mela nosit to, v cem se citi dobreR^R^R^

3 0
možnosti
Foto

S tím Ivanko taky souhlasím. Taky nemám ráda diktát a vlastně ani doporučení někoho jiného, jak se v tom sama necítím, tak si to prostě nekoupím. :-)

0 0
možnosti
JS

Já si myslím, že žena po padesátce by měla nosit to, v čem se cítí dobře, vykašlat na všechny poradce, uvědomit si, že je jí padesát a nesnažit se projevovat, že je jí dvacet.

4 0
možnosti
Foto

To máte pravdu. Jak jsem psala v odpovědi Ivě Lance, tak i kdyby mi všichni tvrdili, že si to mám koupit, ale já bych se v tom necítila dobře, nekoupila bych. :-) A co se věku týká, každý nám něco přináší a něco bere. Navíc zralá elegance umí být velmi půvabná a nepotřebuje k tomu krátké sukně.:-)

0 0
možnosti
MB

Vyprávějící pytel pravivých příhod a poznatků. Jsme 3 generační textil rodina. Pak Šaty dělaj člověka. Příkladů hora - Od pochodujícího pytle sebeelegantnějších šatů na Martě Gottwaldové - po chodící ramínka na šaty - modelek po molech !

Vše započlo od dědkova Domu Suken - Po Karnolu Krnov. Vše je osudové, poté popíječ kávy s koňakem, mne Riflemi neobdarovával! Vlastnil jsem asi 6 obleků - k narozeninám bude tedy vhjodný i ten v pořadí č.7 ! Situace zcela zoufalá, podobně s vlasy! Já je měl na vojně delší, jako v Civilu ! Rodič furt cosi mlel - O slušnosti ... .

On samotný si cestou zesměšnění prošel. Doba, kdy sundával Rudé hvězdy z továrního komínu - Komín má přece kouřit a politika se dělá za branou závodu. Podobně, kdy zrušil schjůzi ZO KSČ, protože se nemohl dopočítat tkadlen. Našel je v jakémsi koutku! Hlasu předsedajícího nedbal a osobně jej poslal plnit Plány Pětiletky! Až se sžil s dělnickou třídou - Vyhověl osobnímu přání Podnikového ředitele, aby alespoň držel hubu ... !

Stal se šéfem Desinatury, vyprojektovali např. pověstné káro kostým - Seriál, Zemanova žena v Majorovi. Hlavně pak vzorky - pro kontrakty na Západ! Rodič revanšista, v socialismu objížděl Posvátné Meky modních přehlídek - Paříž, Milano, Frankfurt. Ostuda pod Eifelovkou, kde si v kavárně dohled z STB zapálil Startku !

Spousta zajímavostí - Otec předváděl v kuchyni krok modelky - špičky dovnitř k sobě! Pro chlapa to nejde, ani nejde o ohanbí, asi o kyčle! Upozornil, že modelka se NIKDY nesmí dívat na diváka! K očnímu kontraktu nesmí dojít - Jde o ten Model! Ideální do prostřední je pak Homosexuál! Je neškodný a kreativní - O. Laffita....

Nóó, já to zase viděl zcela jinak! Naopak, oční kontakt s modelkami jsem přímo vyhledával a usiloval, aby ty špičky u nohou NAOPAK - Měly co nejvíce od sebe! Textil je krásný, pro jakoukoliv ženu - muže + kávu + doplňky k tomu! ... :-)

2 0
možnosti
Foto

Děkuji za nové příběhy! Opět pěkné počteníčko. Ovšem oční kontakt s modelkami a špičky u nohou, to jste mě v závěru odboural smíchy.R^;-D

1 0
možnosti
Foto

Takže já si to trochu přispůsobím, už teda nebudu tahat těžké pytle ze psím žrádlem. O teniskách tam nice není, tož to je dobré. Titěrnou kabelku nenosím, pořádný batoh, aby se mi tam vlezla flaška slivovice, flaška vody a miska pro psa. Foťák,pytlík piškotů. Nos na horu no, tak můžu za to, že mám "pršák"? Co už s tím když to příroda zařídila. A že mám občas hlavu v oblacích, to už je letitý zvyk. A sukénku si půjčuji já od dcery, ale ne mini. Výcvikovou nebo se dá nacpat pamlskama. ;-DR^ Zdeni super blog

6 0
možnosti
MB

Neutrální poznámka. Zcla nechápu, proč mé ženě trvalo tak dlouho, než-li přistoupila na tezi - že mnohé řeší Baťoch! Mluvím i o městě, kde člověk má volně ruce na cokoliv. Pravda, na Ples jdoucí ve Velurovém, či Faušovém plášti - To by taky šlo! Tlumok na zádech by ovšem musel barevně a doplňkově ladit!:-)

3 0
možnosti
DP

Tedy taška na kolečkách je velká potupa, od čeho jsou zásilkové služby? Donesou nákup až za dveře. :-)

3 0
možnosti
Foto

Poctivě přiznávám, že já jsem občasnou šoférkou kolečkové tašky. Nic jiného mi nezbývá, protože jiný řidičák bohužel nemám.:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 511
  • Celková karma 32,28
  • Průměrná čtenost 2186x
Jsem spisovatelka, knihovnice, blogerka a žena s hlasitým úsměvem

Facebook: Zdeňka Ortová, BLOG, BLOK, BLOČEK:

https://www.facebook.com/people/Zde%C5%88ka-Ortov%C3%A1/100006730388524

Seznam rubrik