Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak pokud někdo v době kdy nic není lže, že všeho je dostatek a kde něco chybí tak to tam sám přiveze, ten si jistě kritiku i nadávky zaslouží....nebo ne?

3 7
možnosti
LH

Hmmm dneska nás EU začala kritizovat za dovoz z Číny, že to takhle nejde.... Tak už fakt nevím... Je zajímavé že soukromé firmy distribuci svým zaměstnancům respiratory Ffp3....... Nejsou potřeba jinde...

2 0
možnosti
MN

Ať vláda začne pracovat a nebudeme ji kritizovat. Celé ty roky jen plýtvala a lhala, od stavby dálnic až po roušky.

6 4
možnosti
Foto

Každý daňový farmář přistupuje k chovu svého lidského dobytka individuálně.

0 0
možnosti
JP

Nadávání je u nás běžná sportovní disciplína a jestliže jsou dnes jiné sporty utlumeny, kdo má potřebu, ventiluje ji takto. Nicméně pokud jde o roušky, šijeme roušky, jak zpívá Ondřej Ládek a kdo šije roušky, nenadává. Takových lidí je hodně. Fenomén roušky má ovšem jinou podstatu: vláda o těch pomůckách lhala. Vláda, která lže, není důvěryhodná a to by si měl každý uvědomit. Proto je nutné kroky této vlády kontrolovat a tady nejde o nadávání jako sport, ale o kritiku, která může věci ovlivnit správným směrem. Např. k ustavení krizového štábu byl Bureš dotlačen i veřejným míněním, sice pozdě, ale přece. Ovečky, nehoufujte se, ale myslete.

8 5
možnosti
PH

P71e79t26r 13H83a54l98í11k

21. 3. 2020 9:05

Ale chce to alespon minimalni objektivitu. Jiste, delaji chyby. Ale je treba se podivat i na vyjimecnou situaci. Pokud se v lednu zdalo, ze 10000 respiratoru je dost, tak se ukazalo, ze tomu tak neni. Ani 10x tolik by nestacilo, ale to nikdo nemohl tusit.

A kdyby prohlasili, ze respiratoru a treba jidla bude nedostatek, tak spusti lavinu paniky. I uklidnovani vydesenych lidi je dulezite.

Pan Barta a dalsi nepretrzite mluvi o lhani. To je velmi zaujate. Vychazeli z daneho stavu, informaci a planu. Mozna se nekdy zmylili, ale zpetne je kazdy general. To ale ti, kteri ziji jen svou nenavisti nepochopi. Kdyby nakoupili za miliardy rousky a epidemie neprisla, tak jim to pan Barta jako prvni omlati o hlavu.

I ten, kdo je nenavidi, by si mohl uvedomit, jake vypeti to pro vlady je. V Belgii se zhroutil ministr, nase vlada od toho nebude daleko. Zatimco vetsina kritiku pise od telky jedovate clanky, oni opravdu padaji na hubu (a mnoho dalsich profesi, ale ti nemaji cas plivat na ostatni v prvni linii, ti take padaji vycerpanim). Kdo zkusil resit nejakou rozsahlejsi krizi, muze castecne tusit, jaky zaber to je. Myslim, ze vetsina rozumnych lidi si to uvedomuje. Skoda jen, ze ti permanentne frustrovani maji potrebu nepretrzite otravovat ovzdusi.

Uvadite jeden priklad, kdy udelali asi chybu, ale problem je, ze je okopavaji ze vsech stran. Treba darmozrouti ze senatu otravovali ministra a zdrzeli ho od dulezitejsi prace. Novinari se je snazi nachytat, aby je mohli znemoznit. Kdyby tak dali alespon po dobu epidemie pokoj.

Za me odvadeji vybornou praci a jsme na spicce ze vsech Evropskych zemi.

ANO jsem sice nevolil, ale ocenit je dokazu.

Citim vdecnost a obdiv vsem tem, na ktere to ted nejvice dopada - zdravotnici, hasici, policie, politici v krajich i vlada a urednici, kteri pracuji na krizovych opatrenich. A spouste dalsich lidi, kteri pomahaji kde mohou.

11 0
možnosti
AN

A neukazuj pořád :-) to znám, říká mi to manželka. Máte pravdu, není to hezké.

2 0
možnosti
ND

Taky mi to dobře nedělá to nadávání, není na to doba, ale k ošklivému projevu prezidenta jsem se na své zdi na Facebooku vyjádřila.

Hodně zdraví, Zdeni!

6 2
možnosti
KP

Také jste si to mohla odpustit. Obvykle s Vámi souhlasím, ale zde jste se projevila ve stylu pí Jandové.

2 1
možnosti
  • Počet článků 511
  • Celková karma 31,97
  • Průměrná čtenost 2186x
Jsem spisovatelka, knihovnice, blogerka a žena s hlasitým úsměvem

Facebook: Zdeňka Ortová, BLOG, BLOK, BLOČEK:

https://www.facebook.com/people/Zde%C5%88ka-Ortov%C3%A1/100006730388524

Seznam rubrik