Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ukázkou takového prvoplánového humoru byl nedávno opakovaný cyklus České televize "Nejlepší trapasy". Když se herci snaží za každou cenu "dělat humor", je to vždy tragédie. Přitom předchůdce tohoto pořadu, komedie Trapasy, kterou režíroval a scénář k ní napsal Petr Schulhoff, byla skutečně k popukání.

1 0
možnosti
Foto

Zdeni, pěkně napsáno, souhlasím s tebou;-)R^

1 0
možnosti
Foto

Děkuji, Jitko, člověk aby si tu legraci obstarával sám, viď? ;-D

0 0
možnosti

Naprostý souhlas. Akorát co se týká té politické satiry, bude to tím, že dnes je politika takový bizár, že se z toho už satira dělat nedá.

0 0
možnosti

Řekl bych že opak je pravdou. Z Babiše a Zemana si střílí každý a kdo si nevystřelil, jako by ani neexistoval. Ovšem je pravdou, že tomu chybí humor.

Občas jsem večer naladil "Na stojáka" a ze zvědavosti jsem sledoval, jestli další vystoupení bude stejně slabé, jako to předešlé. 90 % vystupujících byla naprostá tragedie - nicméně s příznivým ohlasem u diváků věku cca 25 - 35 let.

Tato věková skupina asi nyní rozhoduje co je IN a co ne.

:-/

1 0
možnosti

R^ Naštěstí se po vtipu pustí nějaký smích ze záznamu, aby lidi věděli, že šlo o vtip. ;-) Anebo se "bavič" rozchechtá, i když posluchač netuší čemu.

4 0
možnosti
Foto

No přesně tak. Vždycky mi to připadá, že když se pustí smích k něčemu, co k smíchu není, tak se divákovi podsouvá, že když se tolik lidí směje a on ne, tak je chyba v něm a nikoli v absence humoru. :-)

2 0
možnosti

J50a22n 85H94r53u31b68e63š

2. 12. 2021 7:13

Někdy si nejsem jistý, jestli to spíš není chyba ve mně. Televize je komiků každý den plná až k prasknutí a snaží se co jim síly stačí. Jen já nedocením břitkost jejich vtipů a vypínám televizní noviny s pocitem hořkého zklamání.

1 0
možnosti
Foto

Děkuji Vám za vtipnou glosu!!! R^

0 0
možnosti

Lasica + Satinský , Dědeček + Burian , Vodňanský + Skoumal ...

2 0
možnosti
Foto

Jéé, děkuji za doplnění. R^

0 0
možnosti

A což teprve inteligentní a laskavý humor "Cimrmanů" ;-)

4 0
možnosti
Foto

Tak ten můžu vždy a všude!!! R^

0 0
možnosti

R30a20d21i74m 13K36ř84í11ž

2. 12. 2021 12:44

Těší nás.

To Vám dali do občanky vykřičník?

0 0
možnosti
Foto

Prostě stárnete, jako my všichni.. Některý dnešní humor je stejně špatný jako leckterý ten starší.. Bála jste se být konkrétní a z těch starších, kde jste alespoň někoho uvedla, jste pro jistotu zvolila pár desetiletími osvědčených jedinců a vynechala ty zástupy trapnych normalizačních "umělců".. Nebál bych se o humor ani vkus současné generace, spíše o vaší schopnost si humor odpovídající vašemu vkusu najít

3 1
možnosti

Přesně tak. Vzpomněl jsem si na megatrapnosti Soboty, Šimka či Krampola. Ani "humor" divadla Sklep mi nepřipadal zrovna humorný.

Autorka jen selektivně vzpomíná na to dobré...

1 0
možnosti
Foto

Upřímně, já už hodně dlouho tzv. televizní zábavu nesleduji. Jsem alergická na estrády, prvoplánový humor, frašku typu Kameňák 1 - nevím kolik, atd. Ráda si pustím Cimrmany - ti nestárnou, i když mnozí z protagonistů se na nás už dívají shora a asi kroutí hlavami, čímže se to současný lid "baví".

R^R^:-)

4 0
možnosti

Inu, některé ty narážky Cimrmanů mladší generace nechápe. A to je dobře.

0 0
možnosti
  • Počet článků 508
  • Celková karma 32,74
  • Průměrná čtenost 2199x
Jsem spisovatelka, knihovnice, blogerka a žena s hlasitým úsměvem

Facebook: Zdeňka Ortová, BLOG, BLOK, BLOČEK:

https://www.facebook.com/people/Zde%C5%88ka-Ortov%C3%A1/100006730388524

Seznam rubrik