Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Naprosto s Vámi souhlasím. Všechno je to postavené na hlavu.

0 0
možnosti
Foto

Ja futbal veľmi nepozerám, lebo môj muž bol futbalista.:-) Termín je praktický asi z toho dôvodu, ako píše pán Kraus. Inak je to bohatá krajina, sú s tom zisky a reklama, ako vo všetkom, tak aj v športe.Pekný večer.R^V

0 0
možnosti

Dovolím si mít odlišný názor. Měsíce listopad a prosinec jsem odjakživa považovat za období mého nejhlubšího opovržení. Sychravo, vlhko a hlavně skoro pořád tma. A na lyže to také ještě není, protože zpravidla je toto období bez sněhu. Prostě zbytečné měsíce se vším všudy a vždy docela závidím těm medvědům, že tento hnus smějí prospat.

A letos kde se vzalo, tu se vzalo - mistrovství světa ve fotbale. To mistrovství, ze kterého jindy vidím ani ne polovinu zápasů. Protože v červnovém termínu je k dispozici tolik různých venkovních aktivit, že na vysedávání před televizí opravdu není čas. A nyní nám ho nabízejí v období, kdy je dost času si ho jako sportovní fanda vychutnat. Nechci hodnotit Katar jako pořadatele, ale za termín rozhodně dávám plusové body.

4 0
možnosti

Plus jen za druhý odstavec.:-)

1 0
možnosti
Foto

Máte pravdu, paní Zdeňko.R^

1 0
možnosti
Foto

Možná je ten termín zvolený proto, aby mnoho brankářů našlo kolem Vánoc překvapení v brance?8-o Třeba "fíka" a tak :-P

2 0
možnosti
Foto

;-D;-D;-D tak to jsi vyjádřil trefně, tedy pokud se útočník do té brány strefí!

1 0
možnosti
Foto

R^Ano,Zdeni, je to divné. A navíc Lewandovski včera nedal penaltu, to už je také na pováženou.

2 0
možnosti
Foto

No zatrnulo mi při tom. Snad se kluk ještě nadechne! :-)

1 0
možnosti
Foto

FIFA si především usmyslela, že uspořádá mistrovství v Kataru. Katarské petrodolary zde zřejmě sehrály významnou roli. Jenže v Kataru jsou velká vedra, takže se muselo hrát v zimě. A tak se zvolil termín koncem roku před zimní fotbalovou přestávkou, kdy jsou hráči ještě rozehráni. Jak prosté. :-/

4 0
možnosti
Foto

Nu, to já přece samozřejmě vím. Ale nelíbí se mi to, tak jsem to ze sebe vypustila :-).

0 0
možnosti

J21a47k51u81b 95Š18o44l20c

23. 11. 2022 10:00

Termín je naopak asi to jediné, co se Fifě nedá vyčítat.

Tradice jsou pěkná věc, ale ve finále je důležité, aby byla pohoda, i když třeba 24.12. není všechno naprosto bezchybné a dokonalé. Nabourat čas od času zažitý režim, může být také osvěžující.

0 0
možnosti
Foto

Děkuji za reakci. Vaše první věta mě pobavila a částečně souhlasím.:-)Přesto soudím, že ten termín není ani pro fotbalisty dobrý, je vidět, jak se mnozí potýkají s nastřádanými zdravotními neduhy, jak tělo žadoní o regeneraci, forma některých už má viditelně po sezóně, zatímco v polovině roku byla na vrcholu. Ale to víte, že i tak se dívám, že mám své favority a pevně věřím, že si alespoň na některých zápasech pochutnám.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS