Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zdeni, Titulku by zasloužil tvůj blog. Ne to, co tam visí teď.

1 2
možnosti
Foto

Zdeni, moc hezky a pravdivě jste to napsala. Karma.

2 0
možnosti
Foto

Mirečko, děkuji moc.

0 0
možnosti

J84o93s52e94f 98V86o75g26l

27. 5. 2023 9:14

Také o tom něco vím, střídavá péče je nesmysl, ač ji "praktikuji" již hodně přes čtyřicet let! Nikdo rozumný nezpochybňuje, že dítě "patří" matce, a co rodina, manželství? Děti rodičům odpustí? Odpustí jim co?

0 0
možnosti
Foto

Odpustí jim pokaženého dětství.

0 0
možnosti
Foto

J21a49n 61A59n48d76r55l66e

26. 5. 2023 19:42

je to o lidech...v dobrem i spatnem

3 0
možnosti

P57e22t95r 50S16k50á73c57e75l

26. 5. 2023 22:46

A taky o duchu doby. Již před 60. lety byly známy rodiny, kde si manželé řekli: Moje a Tvoje děti bijí naše děti. To je mišmaš pro děti, které by měli prožít dětství v láskyplné rodině. V dnešní době sice mají všichni rádi děti, nějak tak kolektivně (stavějí se jim hřišťátka, apod.), ale nikomu nevadí, že děti školkou a školou povinné musí denně, ano denně vstávat od března do října o hodinu dříve vinou tzv. "letního času". A zkuste již v tyto dny ve 20.00 hod. dát děti spát, když Slunce ještě svítí...

1 0
možnosti
Foto

Bohužel spousta "dospělých" jsou ve skutečnosti jen velké děti. Karma, Zdeni

4 0
možnosti

Máte naprostou pravdu. Jenže těmto dospělým, já je nazývám "přerostlými dětmi", chybí to podstatné, co děti právě definuje - dětská upřímnost, bezpodmínečná láska, shrnuto - dětská čistota.

3 0
možnosti
Foto

Smutné téma, ale i o tom se musí vědět

2 0
možnosti
Foto

Děkuji, Jitko. Jsou to někdy příběhy, že se člověk nestačí divit.

1 0
možnosti
Foto

Ach jo... téma, které je věčné. Děti pro nás mají být nejvíc, ale někdy to tak není. Já jsem šťastná, že z prvního manželství mám skvělé děti, a z druhého žádné děti.

3 0
možnosti
Foto

Ano, je to tak. Paradoxem je, že občas se vyskytnou ti, kdo si myslí, že nejvíc dělají pro děti a pak se ukáže, že vlastně dělali nejvíc pro sebe.

Zuzi, Ty jsi určitě odvedla skvělou maminkovskou práci, protože děti máš báječné, což prověřila jejich dospělost, viď.

0 0
možnosti
Foto

Hezký napsané naštěstí jsem nic takového nezszila

2 0
možnosti
Foto

Danuško, já zaplaťpámbu taky ne.

0 0
možnosti
Foto

Díky za skvělý blog a inspiraci, Zdeni

1 2
možnosti
Foto

Děkuji, Ivanko. To víš, že jsem se maminkou bohužel stát nemohla, to je moje trápení, ale zřejmě mi to občas dává možnost uvažovat o některých věcech víc z nadhledu. A snad právě proto i hlavně z pohledu dítěte, protože za dětmi vždy stojím především. Snad jednou napíši i blog hodně osobní o tom, jak skvěle dopadla bratrancova nevěra, když opustil ženu a dceru, namluvil si sousedku se dvěma malými dětmi a oženil se s ní. A co je na tom skvělého? Na rodinné oslavě kulatin jsme všichni spokojeně koukali na to, jak si obě "jeho ženy" povídají, dobře spolu vycházejí a bacha - jeho bývalá žena jim někdy po večerech pohlídá malé holčičky, aby si mohli vyjít na večeři. Z původního trápení nezbylo nic. Zní to jako pohádka, ale je to skutečnost. Bydlíme všichni kousek od sebe, tak ty vztahy vidím v přímém přenosu a jsem šťastná s nimi.

6 0
možnosti

J15a56n 11K88a92r30a96s15e19k

26. 5. 2023 15:26

problem je, ze s zenskejma se neda domluvit. V tech 50% pripadu, kdy se manzele nerozvadi to funguje proto, ze muz to proste vydrzi, nesmyslne napady prejde a vetsinou dela , ze mu to nevadi a je na strane manzelky.

Jestlize se napr. maminka naprosto nemuzikalniho ditete rozhodne, ze dite musi dostat do bytu klavir, tak se to proste realizuje a kdyz chce mit manzel klid a aspon nekdy sex , tak dokonce pomuze i pri tom stehovani.

0 0
možnosti
Foto

Děkuji Vám za názor. Věřím, že i takové vztahy existují, ale to musí být dost nešťastný život.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS