Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Je to tak. Hluk je prokletí současnosti. Ovšem pro práci v lisovně je povinná ochrana sluchu. Taková sluchátka 3M Peltor by Vám dost ulevila.

2 0
možnosti
Foto

Ano, jsou chvíle, kdy by se tato sluchátka hodila.

1 0
možnosti
Foto

Jakkoli se snazim byt shovivavy, Zdeni, tak ten ramus mi pripada jako bod, kde svoboda jednech prestava byt svobodou, protoze pripravuje o svobodu druhe.

6 0
možnosti
MV

Honzo, prosím tě, nemohl bys tohle přijít proklamovat nekterej pátek na country večer naproti u nás v hospodě...?

1 0
možnosti
MV

Já bych fakt rád viděl váš taneček v noční košilce na dunění že vzdálené techno akce cestou ze záchodu do postele! A líbí se mi, jak jste tomu chtěla přijít na kloub. Nepochopite. Já taky už nestuduju, jak je možný poslouchat country... každej pátek u nás naproti v hospodě. Zlatý techno jednou v roce, vám povím. Pěknou neděli přeju

2 0
možnosti
Foto

Některé country nebo trampské písničky jsou moc hezké, procítěné. V rytmu srdce, tak jako má být každá píseň. Příliš rychlá a hlučná hudba bez melodie je týráním duše a těla, i když si to její posluchači nepřipustí.

2 0
možnosti
LJ

V Ostravě se prvé ročníky Colours of Ostrava konaly u hradu, což je blízko středu města. Bývalo zvykem, že hlučné koncerty končí ve 22:00 nejpozději 24:00, Coloursy však šly přes půlnoc. Lidé si ztěžovali na radnici a dostali odpověď: Chtělo by to z vyší strany více toleranci. Někteří se s takovouto odpovědí nesmířili. Příští rok byla nabídka: Komu vadí Coloursy, má zajištěné ubytování v horách, jen jsem už zapomněl, za kolik. Bylo to však příznivé.

2 0
možnosti
Foto

Tak to bych zvolila ty hory, to by nemuselo být špatné.

2 0
možnosti
Foto

Nejhorší je ta bezmoc, ale člověka drží při životě vědomí, že tahle hrůza jednou skončí. To není hudba, ale skutečná hrůza, která dokáže člověka úplně odrovnat. Další hrůzná noc bude ta silvestrovská. Nachomýtla jsem se minulý rok na Silvestra k městskému ohňostroji - už nikdy více!!

5 1
možnosti
MV

Co není hudba? To co nekonvenuje vám?

1 7
možnosti
MB

Každý máme svůj vkus. Naši chameleoni nesnáší Depeche Mode. Plíhal jim nevadí

1 0
možnosti
MV

Nesnáší Depeche mode???

1 0
možnosti
Foto

Jestli mně paměť dobře slouží tak, Long Tall Sally nebo Great Balls of Fire, jsme také pěkně vyřvávali.

Vašek

3 0
možnosti
MP

Ale no táák. Několik nocí po sobě se 120+dB? Neslouží

3 0
možnosti
Foto

Jediné, co je možné vám paní autorko pro technařům poradit, je následující. Pořiďte si a nebo půjčte reproduktory velikosti šatních skříní, namiřte je směrem na technaře a pusťte do nich na plné pecky ráznou dechovku. Někde uprostřed se začnou ty zvuky pěkně mlátit a podle zkušeností té "druhé straně pěkně zatopí".

0 0
možnosti
MB

Chudáci ti, co bydlí uprostřed

4 0
možnosti
  • Počet článků 513
  • Celková karma 32,23
  • Průměrná čtenost 2178x
Jsem spisovatelka, knihovnice, blogerka a žena s hlasitým úsměvem

Facebook: Zdeňka Ortová, BLOG, BLOK, BLOČEK:

https://www.facebook.com/people/Zde%C5%88ka-Ortov%C3%A1/100006730388524

Seznam rubrik