Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

V takových případech pomáhá zapnout si podprsenku na břichu a pak ji jen kolem těla protočit do správné polohy (jak jsem viděl, tak prodávám).

6 0
možnosti
VN

Jak jsou ti muži informovaný, ohledně podprsenek...

6 0
možnosti
IL

I11v19a15n36a 54L17a79n11c15e

6. 12. 2023 12:33

To jsem ráda, že už jste v pořádku. A co chiropraktic, Zdeni? Já je nemám ráda, protože nesnáším nečekané a prudké pohyby. Syn a snacha chodí k chiropraktikovi a ten jim střílí do páteře. Je to vystudovaný doktor, ale dělá chiropraktii a ten jim říkal, že většina bolestí je od páteře, a že lékaři rádi operují a přitom by někdy stačilo srovnat páteř. Oběma jeho léčení pomáha strašně moc.

3 0
možnosti
Foto

bola som na tieto fokusované rany v revmacentre v brne a robil to tam doktor z prahy

0 0
možnosti
RM

patálie s ramenem mě provází asi 15 let. Vždy mi rameno zamrzne, nezvednu ruku, neobléknu se. Prostě najednou člověk zjistí k čemu všemu potřebuje ruku. Vždy mi lékař dá injekci a je líp. Naposledy jsem byla poprvé u jiného orthopeda, který už jen při mém vstupu do ordinace poznal co mi je. Nicméně mě poslal na CT. Pak mi dal dvě injekce do krční páteře a jednu do ramenního kloubu. Bolest šílená, ale oni byli se sestřičkou tak sehraní, že jsem se nestačila ani nadechnout. Říkal, že ta bolest ramene jde od krční páteře. Poradil mi i nějaké cviky. Takže dnes, když cítím, že už to zase na mě jde (teda na mé rameno), tak si i v práci zacvičím a je fajn. Bohužel už to mám chronické a mé sedavé zaměstnání u PC mi také moc nepomáhá. Nicméně s vámi plně soucítím v tom, jak je člověk strašně šťastný z toho, že se mu ruka rozhýbe. Tak vám přeju, aby se vám to nevrátilo.

3 0
možnosti
Foto

Milá Renátko, moc děkuji za popsání vlastní zkušenosti s tímto neduhem. Určitě to není nic, co bych si toužila každou chvíli zopakovat , ale co se dá dělat, tělo nám něco naznačuje, musíme tomu správně čelit. Přeji Vám příjemný den a co nejméně patálií s ramenem!!!

0 0
možnosti
MS

Ovšem pozor (Pohov ...) Křenovou placku přiložit a nikoliv sníst – jako malý František v knížce "Aťa a její přátelé" ...

Aťa a její přátelé | Databáze knih (databazeknih.cz)

https://www.databazeknih.cz/knihy/ata-a-jeji-pratele-149382

2 0
možnosti
Foto

Miroslave, moc děkuji za připomenutí této knížky, už hodně dlouho jsem o ní neslyšela.

0 0
možnosti
Foto

Zdeňko, příště si upažení natočte na mobil a pošlete ho panu doktorovi. Zda je rozsah pohybu v pořádku.

4 0
možnosti
Foto

Davide, to vůbec není špatný nápad . Ovšem pozor, aby se toho někdo nechytil a nezačal zavádět do praxe.

0 0
možnosti
Foto

J32o11s23e45f 56B47á47r72t13a

6. 12. 2023 11:31

Já si z toho filmu pamatuji píchání injekce, což bylo doprovázeno slovy: "Je skrz"

1 0
možnosti
Foto

Anooo. Já tento film miluju, na některé oblíbené scénky se těším už dopředu.

0 0
možnosti
Foto

Zdeni, Ty se určitě mýlíš. Pan doktor je dozajista odborník na svém místě a podle způsobu upažení přesně poznal zdravotní stav Tvé ruky

Tak hlavně, ať už Tě to nebolí

4 0
možnosti
Foto

To víš, že bych byla ráda, kdyby nenastalo žádné repete.

Jinak... určitě to upažení prokázalo, že je hybnost lepší, ale při kontrole telefonické bych třeba zkusila i hlasování .

5 0
možnosti
Foto

Tak to je ako u nás. Myslím, že máte to do píše pán Filipczyk, ja som pred rokom mala niečo podobné a keďže štátny mal termín za dva mesiace a ja som mala hodne velké bolesti tak potom som bola u súkromného za priamu platbu ten ma zobral hneď...

3 0
možnosti
Foto

Janičko, taky jsem měla co dělat, abych tu bolest do zákroku lékaře vydržela. Nejsem moc zvyklá polykat léky, tak jsem si pilulku proti bolesti šetřila, až už to fakt nešlo vydržet. Kéž se to neopakuje.

2 0
možnosti
ŠM

tak to mám taky...jen ještě tu podprsenku zapnu,se zaťatejma zubama, ruku nad hlavu nezvednu a mám problém si obléct bundu- rukáv...asi tam vyrazím dřív....dík za blog.

3 0
možnosti
Foto

Šárko, no to bude asi ono. Já jsem v té akutní fázi nemohla fakt nic, rukáv bundy mi taky museli pomáhat navléct. Ale hlavně ta bolest, ta se stupňovala a byla potom opravdu šílená.

2 0
možnosti
OF

Zamzrlé rameno ? Diagnoza bez USG? Pravděpodobnější je akutní

burzitida. Léči se to stejně. U nás rameno řeší ortoped, který ho

operuje, dělá každému USG.Tu operativu se naučil v Anglii, kurzy

si platil.

2 0
možnosti
Foto

Tak to je zajímavá informace. USG mi nedělali, jen rentgen. Věřte, že, když se mi po injekci začalo ulevovat, byla jsem šťastná jako štěňátko.

2 0
možnosti
  • Počet článků 513
  • Celková karma 32,48
  • Průměrná čtenost 2178x
Jsem spisovatelka, knihovnice, blogerka a žena s hlasitým úsměvem

Facebook: Zdeňka Ortová, BLOG, BLOK, BLOČEK:

https://www.facebook.com/people/Zde%C5%88ka-Ortov%C3%A1/100006730388524

Seznam rubrik