Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Vážená autorko, to co popisujete se bohužel neděje jen na koncertech... Již několikrát jsem byl svědkem podobného jednání jak v divadle, tak i v kině... a ani tam to nekončí... Před nedávnem přišel můj kolega do práce vytočený na nejvyšší míru... Den před tím přijeli na návštěvu jeho dvě děti - obě žijí a pracují dosti daleko a tak je jasné, že se nevidí každý den... proto je pozval s manželkou do blízké kvalitní restaurace na oběd a doufal, že prožijí po delší době příjemné chvíle... Jenže ouha, sotva usedli k objednanému stolu, tak dítka vytáhla své chytré mobily a věnovali se zcela facebooku a podobným kravinám... Po té, co dostali oběd, tak jej nafotili, odeslali na své profily a zajímalo je jen to, kdo dostane dřív "lajk" či nějaké zajímavé hodnocení... Není proto divu, že se kolega "vytočil" a něco dost nevybíravého svým dětem řekl... Táto příhoda kolegu štvala ještě docela dlouho...

3 0
možnosti
Foto

Děkuji za příhodu. Je to smutné, už i děti zapomínají žít a život jen alternují. Kdyby ty jejich virtuální světy nebyly tak reálné, mohli bychom se jim i zasmát, ale takhle... :-)

0 0
možnosti
AR

Asi bych ji ten telefon vzal a hodil někam pryč...

2 0
možnosti
Foto

Myslím, že ten drsný přítel by byl proti :-)

0 0
možnosti
BF

Zdeni, pěkně jsi to napsala. Tihle lidé si vůbec neuvědomují, jak jsou sobečtí a nenapadne je, že svým nevhodným chováním kazí těm co na koncert přišli užít si zpěváka a jeho písničky, umělecký zážitek. Proto, když jim připomeneme jak se mají chovat, neuznají chybu, ale naopak vidí v nás útočníka a v sobě oběť. :-(:-)R^ Za mě máš palec nahoru.

5 0
možnosti
Foto

Ty za mě taky! R^ Pěkně řečeno.

1 0
možnosti
Foto

Jsem ráda, že koncert Hany Zagorové, se u nás obešel bez podobných "návštěvníků" a mám z něj stoprocentní zážitek. Vám karmaR^

4 0
možnosti
Foto

Těší mě, že co se koncertu týká, máme podobný zážitek. Jen víc tak příjemných okamžiků :-)

2 0
možnosti
JH

R^Dobře formulujete...R^

2 0
možnosti
MB

Už to tak někdy bývá, že někteří návštěvníci představení mají dojem, že hlavní postavou celého děje - jsou právě oni ! Ten na pódiu, osvětlení, zbylí diváci, jsou kulisou k předvedení svého repertoáru ! ... Mj.,to platí v celém životě ! ... :-)

4 0
možnosti
Foto

Perfektní poznámka. Děkuji Vám za ni! R^

1 0
možnosti
HB

Nj, to bohužel znám. Naposledy na koncertu V. Neckáře v řadě za námi seděly 4 alkoholem rozjařené dámy 50+, ale chovaly se jako patnáctileté puberťačky. Já jsem tolerantní, ale po asi 5 písničkách jsem se otočil a dost tvrdě upornil, že pokud je to nebaví, mohou odejít a vysvětlil jsem jim, že jsem si přišel poslechnout písničky a ne jejich rádoby vtipné kecy. Pak byl jakžtakž klid, ale nálada už nebyla taková. Já fakt nechápu, proč tam takoví lidé, co je to nebaví a nezajímá, vůbec lezou.Rv

5 0
možnosti
Foto

No právě, to jsou ty ruby našich drobných radostí, mezi něž návštěvu koncertu počítám. Je to hodně o sobectví a neúctě k ostatním. Ale, zaplaťpámbu, znám tolik slušných lidí, že chci věřit, že nad těmi bezcitnými převažují. Prostě se k té představě upínám, žije se mi s ní líp :-)

A koncert Vaška Neckáře, páni, tak ten Vám v dobrém závidím.

1 0
možnosti
JL
PT

P43e86t16r 11T60o64m17e83k

4. 4. 2017 11:46

Divím se vám, že jste to trpěla. Občas se stává, že vedle takového hulváta sedíme a vždy ho hned slušně požádáme aby to zhasl. Ne odklonil se ale zhasl. Zatím se to tak vždy stalo ale kdyby ne. Vstanu a udělám mu ostudu nahlas a věřte, že ostatní okolní by se přidali ke mně.

2 1
možnosti
Foto

Panovala tam jinak tak báječná atmosféra, že se mi ji nechtělo kazit. Ale je fakt, že rčení o hrubém záplatování hrubého pytle má něco do sebe! :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 511
  • Celková karma 31,89
  • Průměrná čtenost 2186x
Jsem spisovatelka, knihovnice, blogerka a žena s hlasitým úsměvem

Facebook: Zdeňka Ortová, BLOG, BLOK, BLOČEK:

https://www.facebook.com/people/Zde%C5%88ka-Ortov%C3%A1/100006730388524

Seznam rubrik