Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zdeni, čtu to až teď, ale to nevadí. Aspoň od tebe vím, že to, co mě trápí, je zamrzlé rameno, takže nemusím nikoho obtěžovat a rovnou si něco píchnu, co ty na to?

1 0
možnosti
Foto

Jitko, tak to jsi mě rozesmála. Já přicházím pozvolna k poznání natírat rameno slivovicí, protože to jsem ještě nezkusila . Dej se do toho a napiš mi, jak to dopadlo, jo? :-)

0 0
možnosti
Foto

Zdeněnko, tak ať to rameno úspěšně rozmrzá! A zatím se držte (jak partyzán)!

A dochtorovi pak holt pošlete jen podprsenku...

1 0
možnosti
Foto

Milý Vladimíre, dala jsem mu rozmrzání příkazem, tak snad bude poslušné .

0 0
možnosti

A tak si tu žijem...

Já bojoval před několika lety s ramenem a loktem přes rok. Pro harmonikáře je to konec. Doktoři mi moc nepomohli. Rázové vlny, nejrůznější masáže a bolestivé stisky, masti, patáky... no, moc toho bylo. Pak mě vyléčil kamarád boxer takovou kafrovou thajskou mastičkou. Nedám na ni dodnes dopustit. Nějak MUAY nebo tak něco.

1 0
možnosti
Foto

Moc Vám děkuji za radu ohledně mastičky. Náhoda tomu chtěla, že mi zrovna včera o ní napsala kamarádka, nikdy dříve jsem o ní neslyšela. A kamarádka si ji taky moc chválila.

0 0
možnosti
Foto

I já jsem poznala zmrzlé rameno a jak píše Vilém, i mně bolesti odezněly zhruba po půl roce. Podprsenku jsem na tu dobu vyřadila z šatníku, ale to jsem měla tehdy pouhé jedničky 🙂

2 0
možnosti
Foto

Zuzanko, já jsem o té diagnóze předtím snad ani neslyšela, ale od chvíle, kdy mě postihla, mi už několik lidí vyprávělo, že to prodělali a ty potíže jsou u všech jako přes kopírák. Máme skvělou obvodní lékařku a ta mi vyprávěla, že i ji to potrápilo a teď se jí to po dvou letech vrací.

Jo a jedničky, člověče, já jsem je snad nikdy neměla .

0 0
možnosti
Foto

také jsem měl zamrzlé rameno. Asi po šesti měsících potíže samovolně odezní. Jsem rád poslem dobrých zpráv

2 0
možnosti
Foto

Viléme, to ráda slyším a těším se na příjemné pololetí .

0 0
možnosti
Foto

No zaplaťpámbu, Soni, já jsem si právě vůbec nebyla vědoma, že bych udělala něco, čím bych tohle spustila. Prostě si tělo chtělo zalaškovat a vyzkoušet mě.

0 0
možnosti
Foto

Zdeni hlavně, že už je to lepší. Pana doktora musíte chápat na pacienty zrovna neměl čas. Slavil právě vítězství lékařů nad Válkem, jako atestovaný lékař dostal přidáno 15 000 Kč. Škoda, že my penzisti nemáme čím vyhrožovat v případné stávce. Možná jedině hromadnou sebevraždou a to by Stanjura asi uvítal, ušetřilo by se.

Vašek

3 0
možnosti
Foto

Milý Vašku, řeknu Vám, ten nevypadal na oslavu . Spíš jako že by přivítal, kdyby léčení probíhalo jako korespondenční šachy.

1 0
možnosti
Foto

Tak já nevím, ulevilo se vám po té injekci, nebo až po tom, co jste si postěžovala? Víte, kolik peněz byste projezdila při cestách na rehabilitaci? Pan doktor vám nejen vyléčil rameno, ale také ušetřil čas a peníze.

1 0
možnosti
Foto

Ulevilo se mi po injekci, však o tom píšu, vy jste to nečetla? A jestli vnímáte můj fejeton jako stěžování, tak to se nedá nic dělat, neumím přemýšlet za vás. Já jsem si nestěžovala, jen jsem pravdivě popsala, jak vypadalo ordinování. Stěžování by se konalo, pokud bych napsala jeho primáři stížnost. Jestli považujete za naprosto normální, když odborný lékař místo prohlídky vůbec nevstane od stolu, když nezvedne oči od počítače, natož aby vás prohlédl, když místo rehabilitace, o které minule hovořil jako o stoprocentním pokračování léčení, které je nutné, protože se tento neduh jinak rád vrací, vás za 2 minuty vypakuje z ordinace s tím, že si rukou můžete mávat doma, hmm, tak to máte, Marie, divné představy o práci lékaře. Kdybych takto jednala se čtenářem v knihovně, tak bych byla na dlažbě dřív, než byste řekla Shakespeare.

A mimochodem, rehabilitaci mám pět minut od domova.

2 0
možnosti

Hlavně, že si nahodite batoh, upažíte a zapnete podprsenku.

Ježíšek může přijít!

Báječně jsem si početl, Zdenko a pěkný zdravý dny přeju

7 0
možnosti
Foto

No, Marku, paní Zdena umí psát čtivě a vtipně. Tentokrát její blog, podle mého názoru, postrádá oboje.

0 2
možnosti
Foto

Zamrzlé rameno neznám, jen zamrzlý úsměv. Ten jsem měla včera, když jsem platila v cukrárně

3 0
možnosti
Foto

Zamrzlý úsměv by se dal léčit tím, že se najde kavalír, který to zacvakne za nás, že jo. Ale to bych se moc nenamlsala.

1 0
možnosti
  • Počet článků 511
  • Celková karma 31,13
  • Průměrná čtenost 2186x
Jsem spisovatelka, knihovnice, blogerka a žena s hlasitým úsměvem

Facebook: Zdeňka Ortová, BLOG, BLOK, BLOČEK:

https://www.facebook.com/people/Zde%C5%88ka-Ortov%C3%A1/100006730388524

Seznam rubrik